Hogyan zajlott az első szülésetek?
Császárral. Én és a párom is ezt szerette volna,az alakom miatt. A sebet egy ismerős plasztikai sebész zárta,hogy szép legyen a heg. Persze bikini vonal metszés. Szerencsére minden simán ment,de 2. nem lesz.
24/N
Éjszaka 3-kor elfolyt a magzatvíz. Bementünk a kórházba, ahol megvizsgáltak, ctg-re tettek. 1/2 7 körül kezdődtek gyenge és ritka fájások, amik nem lettek jobbak, így 9-kor kaptam oxitocint. Ettől már valamennyire rendeződött a dolog, de nem eléggé, úh emelték az adagot, plusz mivel így sem tágultam, kézzel is tágítottak. Kértem edá-t, mert iszonyúan fájt. De az meg csak féloldalra hatott. :/ Jött egy másik anesztes, aki átszúrta máshova a tűt, illetve kaptam folyamatos edá-t. Így az utolsó pár óra elviselhetőbb volt. Volt gátmetszés, ebből csak egy hirtelen éles fájdalmat éreztem. Délután 5-kor született meg a fiam. Összevarrtak 3 öltéssel. Ezzel nem volt probléma, de a méhem áttörlése az nagyon nem esett jól...
Mivel több mint 24 órája nem aludtam, az első 1-2 napban offon voltam. Amúgy szerencsére a sebem nem fájt, a hatalmas aranyéren kívül (1 hét alatt teljesen elmúlt) nem volt semmi kellemetlenségem.
Jó hát a Rubintnál olvastam, hogy X héttel előbb volt a császár, hogy ne nyúljon meg annyira a bőre. Erre gondolsz?
Mert amúgy aki császárt kér, az általában a p.nciját félti vagy a fájdalomtól tart, nem?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!