Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van akinek hüvelyfertőzés...

Van akinek hüvelyfertőzés miatt indult be a szülés, koraszülés?

Figyelt kérdés
Milyen fertőzés volt? S lett baja a babának?

2016. jún. 1. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen sajnos én láttam rá pèldát.1 hetet voltam a kórházban és bakteriális fertőzése lett a 28 hetes kismamának.Sajnos be is indult a szülés (az orvos nem mondta hogy 100% hogy a fertőzéstől, de nagyban közre játszott) úgyhogy koraszülött lett a baba.Az orvos tenyleg mindent megtett hogy bent tartsák a babát, de Ő már nagyon jönni akart.
2016. jún. 1. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Kolléganőm lányánál. De ő még csak 19 hetes volt, így elvesztették a babát. Nála egyértelműen a fertőzést állapították meg mint okot, mert tünetei voltak, ezzel is ment be a kórházba, de sajnos hiába kapott vénásan is gyógyszert, mindent, amit kellett, nem tudtak segíteni.

De nekem pl kétszer is volt terhesen hüvelyfertőzésem és nem lett semmi gond. Sajnos nagyon kiszámíthatatlan ez is.

2016. jún. 1. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem, de egyik rokonomnak igen, 37. héten. Szerencsére semmi baj nem lett belőle.
2016. jún. 1. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem szinte az egész terhességem alatt folyamatosan előjött. Rögtön mentem az orvoshoz és kezeltük, így nem indult be. Én féltettem is nagyon, nem fürödtem kádban, nem mentem bele medencébe, nem mentem bele tavakba stb, ahol több ember is volt, nem ültem rá nyilvános wc-re sem.
2016. jún. 2. 08:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én Elkezdtem nyílni fertőzés miatt.28 hetesen kerültem kórházba emiatt.Szerencsére sikerült visszatartani 😊 41 hétre született.
2016. jún. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!