Borzasztóan félek! Ugye nem lesz valós az álmom?
Nyugi, ez nem jel, csak a félelmed kivetülése. Az agyad ezen kattog, mert félsz, de nem fog ez történni!
Én a vetéléstől féltem, mert első terhességem sajnos így végződött, csomószor álmodtam azt, hogy újra megtörténik, de nem történt semmi, teljesen problémamentes terhességem volt és gond nélkül megszületett a lányom. Ne aggasszon az álom, majd elmúlik szépen a félelemmel együtt.
köszönöm a bátorítást. valahol az agyam mélyén én is tudom, hogy ez szimplán alaptalan félelem.
viszont már megy a hasam, és görcsölök is...:/ lehet nekiállok főzni, akkor elterelem a gondolataimat.
Nyugi ne aggódj, csak azért álmodod ezeket mert félsz a koraszüléstől. Olvastam egyszer hogy éjjel álmukban azok a dolgok jönnek elő amin nappal túl sokat gondolunk, azok a problémák amiken sokat rágódunk.
Én a terhesség elején hetekig vérezgettem. Nagyon féltem és ez álmomban akkor jött már elő amikor már rég nem volt semmi vérzés. Egymást követő 3 nap is azt álmodtam hogy ömlik belőlem a vér, nagyon valóságos volt, szörnyű volt. Én is féltem hogy ez egy jel hogy lehet már elvetéltem csak nem tudok róla mert nincs jele, de szerencsére az uh-n minden rendben volt :)
Én is álmodtam ilyet. Mindentől rettegtem. Féltem hajnalokba megugrottam az ágyon mert elég durvákat álmodtam én is. De minden rendben van már 38 hetes vagyok. :)
A mai durva álmom az volt, hogy megindult a szülés, és az orvosok nem érkeztek ki időben. Megszültem a teraszunkon a kisfiam. Majd jött 3 maszkos ember elvágtál a köldök zsinort és ott hagytak. És mint egy zombi mászkáltam mindenfele a fiamat keresve közbe alul csupa vér voltam és még logott belőlem a köldökzsinor meg minden... Na ez az igazi brutális álom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!