Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek volt cvs-e, utána...

Akinek volt cvs-e, utána időben született a babája?

Figyelt kérdés
Nekem 20 hetesen csinálták, azóta folyamatosan aggódok, először a vetélés, most a koraszülés lehetősége miatt, ha belefájdul a hasamba. Most 29 hetes vagyok, sokat keményedik, néhány naponta enyhe görcsök is vannak. Szedek magnesii citricit, 4x1-et, ha sokat keményedik, akkor 4x2-t is. Orvos szerint minden rendben van, zárt a méhszáj. Mégis félek attól, hogy hamarabb fog születni a baba, olvastam már ilyen történeteket. Írjatok, ha van tapasztalatotok!

2016. máj. 4. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
szia, nekem sokkal korábban, úgy 13-14 hetesen volt cvs-em, a babám ugyan kicsit korábban született 35 hét 6 napra, de nem hinném, hogyköze lett volna hozzá, persze nem vagyok orvos, de senki nem mondta, hogy ez a vizsgálat bejátszott volna a megindult szülésbe, nálunk kinyílt a méhszáj 34 hetesen, még majdnem két hétig tudták bent tartani
2016. máj. 4. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom kitől hallottad, hogy a kettőnek köze van hozzá, de hogy nem értett hozzá, az biztos. A vetélés kockázatát kb. 2 hétig növeli. Ha addig nem folyt el a magzatvized, vagy az idegtől nem görcsöltél be, nem lett fertőzésed akkor utána semmiféle hatása nincs. A téged behülyítő logikája szerint a két évvel ezelőtt megivott romlott tejtől még mindig mennie kellene a hasadnak. Számtalan CVS és Amniocentesis utáni baba születik időre, néhányan előbb és néhányan később. Úgy, ahogy a vizsgálat nélkül születtek volna.
2016. máj. 4. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 14 hetesen volt. Indítani kellett a szülést, a betöltött 40 héten született a lányom.
2016. máj. 4. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt cvs-m, császároztak 40 hetesen.
2016. máj. 7. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindkettővel volt. Az első 38+6, a második 39+3-ra született.

Ez alkati dolog, nekem mindkettővel sokat és korán keményedett, minden rendben volt.

2016. szept. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!