Anyukák, akiknek koraszülése volt! Hányadik hétre született a pici? Voltak komplikációk? Mi történt utána?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 11:41
1/14 anonim válasza:
Nekem a 35 héten döntött úgy a kisfiam, hogy akkor ő most kijön és kirugta a burkomat. A szülés nagyon simán ment fél óra volt. Előtte persze adtak tüdő erősítő szteroidot és visszatartották 12 órán át, hogy hasson. 2700g és 47 cm volt a fiam. Lekerült a koraszülött osztályra, mert felment a vércukra és egy kicsit be is sárgult. 10 napot voltunk bent. Azóta 11 hónapos és a kutya nem mondaná meg róla, hogy koraszülött volt, mert 10,5 kg és 77 cm.
2/14 anonim válasza:
Én 36 hetes voltam. Semmi komplikáció nem volt. Nagyon nehéz szülés volt, de a picurnak semmi baja nem volt és azóta sincs. 48 cm és 2650g volt, most 72 cm és már majdnem 8 kg.
9 hós anyuka
3/14 anonim válasza:
Nekem a 36.hétre született császármetszéssel,2500 grammal. Utána elvitték a koraszülöttre, egy hétig napi öt percet láthattam, inkubátorban, lélegeztetőn. Szondából kapta az ennivalót. Majd átjárhattam etetni háromóránként. Így összesen 11 napot voltunk bent. 2330grammal jöhettünk haza. Most másfél hónaposan 3400 g.
4/14 anonim válasza:
én 6,5 hóra születtem, lett egy agyvérzésem és két sérvem amit aztán 2 további műtét követett, mert mivel korán születtem, az achilles inam nem fejlődött ki rendesen és 2*nyújtották :)
5/14 A kérdező kommentje:
19:28 Kevesebbel vitted haza a picit, mint amivel született? O.o
2009. nov. 10. 20:08
6/14 A kérdező kommentje:
20:01 És most hány éves vagy? Érzed még bármilyen hatását a történteknek?
2009. nov. 10. 20:09
7/14 anonim válasza:
Minden kisbaba kevesebbel jön haza, mint amennyivel születik. Ez a normális:-)
Először súlyvisszaesés tapasztalható /első 1-3 nap/, majd növekedés indul.
8/14 anonim válasza:
Az én babám 36-37. héten született. Sima szülés volt. A pici 2800 gramm és 51 cm volt, besárgult, nem igen akart enni. 2490 gramm volt egy hetesen! Most 6 hónaposan 7,5 kg és 71 cm :-)
9/14 anonim válasza:
a kislányom a 26 héten született, 1210 gr
800 gr.esett vissza, nem kellett lélegeztetni sem,mert késleltették a szülést és szteroidot kapott, nem volt semmi komplikáció
2 hónapot töltöttünk kórházban, 2 kg volt amikor hazaengedtek
februárban lesz 3 éves, kinőtte a koraszületést
Spanyolországban élünk
10/14 anonim válasza:
Szia!Én császármetszéssel szültem ikreket, a 37.héten születtek: 2200 ill. 2300grammal.Azóta szépen gyarapodnak, fejlődnek, nincs okom a panaszra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!