Anyukák, akiknek koraszülése volt! Hányadik hétre született a pici? Voltak komplikációk? Mi történt utána?
20:01-es vagyok. 17 éves vagyok, mentálisan nem vagyok hátrányban (najó, amikor fáradt vagyok néha nekem is kérdéses, h normális vagyok-e :) )de fizikailag sem vészes: egy KICSIT sántítok és mivel műtöttek és hosszú volt a gyógyulási idő, addig a másik lábamat használtam ami ezáltal izmosabb és vastagabb lett, de ez a combomon nem látszik, csak ha lemérem. amúgy ugye 6,5 hóra születtem 48 centivel és asszem 1,5 kilóval és teljesen normális magasságom lett (sőt, talán még a 173 centimmel magas is vagyok) és a súlyom is rendben van (de nem mondom el, hogy mennyi :) )
mért írtad ki a kérdésedet? korán született a babád vagy csak kíváncsiságból?
Csecsemő és gyermekápolónak illetve szülésznőnek tanulok. Túl sok halálesetről vagy rossz kimenetelű szülésekről hallok és csak nyugatom magam azzal, hogy tud a dolog jól is végződni :) Ez is motivál!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!