Csaszar utani komplikaciok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 20:31
3/11 A kérdező kommentje:
Nem gondolok semmire..Sajnos 4 hete csaszarral jott vilagra a gyermekem es meg mindig nem vagyok az igazi..sot!Azota elegge elmerultem a temaban,es erdekel masok tortenete is...Ki,hogy regeneralodott,es mennyit"erez"a mutetbol X ido utan?Esetleg felleptek e szovodmenyek a mutet utan?
2010. jún. 11. 20:39
4/11 A kérdező kommentje:
Lehet nem jo a kerdes megfogalmazas:)...inkabb igy hangzik:Regeneralodas csaszar utan?
2010. jún. 11. 20:42
5/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem begyulladt a sebem, antibiot kaptam,majd újra feltártak...
nem volt egy leányálom,de túl vagyunk..
6/11 A kérdező kommentje:
Mennyi ido telt el a mutet es a gyulladas kozott?Mit mondtak,mitol volt?En belazasodtam 10 nappal a mutet utan..es meg mindig"leszakad a hasam"erzesem van..megneztek ultrahanggal elvileg minden rendben..de...de..
2010. jún. 11. 20:58
7/11 anonim válasza:
Én 2 hónapja szültem császárral és már teljesen jól vagyok,mintha nem is műtöttek volna,bár néha mintha érezném belül a varrás helyét,kicsit kellemetlen...
De amúgy semmi!
Viszont a heg 17cm:-(
8/11 anonim válasza:
Szia, nekem nagyon könnyen gyógyult a seb, mostmár szinte nem is látszik, de még így 13 hónap elteltével is a hegnél nagyon érzékeny, ha a párom rosszul fogja a hasamat csillagokat látok..
9/11 anonim válasza:
Nekem gyulladt be a sebem.
második nap lázasodtam be
10/11 anonim válasza:
Nekem szülés után 2 héttel tályogosodott be, de nem is fájt, csak éreztem egy puklit, de annyi volt, hogy a nőgyógyász kiszúrta tűvel, kijött, aminek ki kellett. Kb. fél liternyi folyadék. Szinte nem is látszik a sebem, pedig még csak 5 hónapja történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!