Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg a legboldogabb nap...

Tényleg a legboldogabb nap volt amikor megszületett a kisbabád?

Figyelt kérdés
Láttam már egy pár szülés videot és hát voltak ahol szegény kismamik sirtak meg nyögtek a fájdalomtol.. Nem tudom elképzelni, hogy ebben mi a gyönyörü?Nem tüntek boldognak egyáltalán..

2016. júl. 25. 18:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hát nekem az első pár óra teljesen kiesett, császárral szültett a fiam, utánna nagyon véreztem stb..

Első nap volt a csodálatos

Irígylem aki végig tudatánál volt :)

2016. júl. 25. 22:08
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez szülésfüggő.Én mindhárom gyerekemet gyorsan(4-3-2 óra),beavatkozás(infúzió,tágítás,gátmetszés),és sérülés(gátrepedés,belső sérülés) mentesen szültem.Úgy gondolom így könnyű.Semmi gondom nem volt utána,amikor 2 órával később levittek az osztályra,máris kértem,hogy adják a babát is(addig is velem volt a szülőszobán,csak külön vitték le)rögvest.Szóval igen,nekünk 3 ilyen legboldogabb napunk volt.A mai napig sokszor nosztalgiázunk,holott már a legkisebb is 4 éves lesz ma-holnap.
2016. júl. 25. 22:30
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ráadásul a második indított volt, ha arra a reggelre gondolok ugyanúgy elfog az a mérhetetlen rettegés és sírhatnékom támad.

Mindkettőnél csak örültem hogy túl vagyok rajta és túléltük!

2016. júl. 26. 01:26
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Életem legszebb 12 órája volt!
2016. júl. 26. 06:08
 25/28 anonim ***** válasza:
51%
Szia, nekem életem legrosszabb napja volt... 2 napig vajúdtam, iszonyat fájdalmaim voltak, semmi érzéstelenítőt nem kaptam, a végén már ájultam, és nem is emlékszem semmire, arra sem hogy kibújt a lányom. :(( És egy háziorvosokból álló egyetemista csoport nézte végig a szülésemet, fiatal fiúk és lányok. Gátmetszést nem csináltak, 100 felé szakadtam, így 3 hétig mozdulni alig bírtam, szoval nekem maga a pokol volt az a pár nap, hét. Ez az oka hogy több babát nem vállalok. Mindenki máshogy éli meg a szülést, én alig vártam, de amikor oda kerültem, már nem akartam, de hát ez nem akarás kérdése :))
2016. júl. 26. 08:24
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sírtam ugyan, de tény, hogy a gyermekeim megszületése a legszebb nap volt az életemben. A fájdalmat gyorsan elfelejtettem.
2016. júl. 26. 12:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem. Százszor boldogabb voltam, pl. mikor végre hazamehettünk a kórházból...
2016. júl. 27. 18:00
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az elsővel a legfárasztóbb, egyben a legboldogabb. A másodiknál szintén a legboldogabb, azzal a különbséggel, hogy nem voltam magamnál egy pár órát, a sürgősség miatt altattak. Megkönnyebbüléssel vegyes boldogság volt.
2016. júl. 27. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!