Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg a legboldogabb nap...

Tényleg a legboldogabb nap volt amikor megszületett a kisbabád?

Figyelt kérdés
Láttam már egy pár szülés videot és hát voltak ahol szegény kismamik sirtak meg nyögtek a fájdalomtol.. Nem tudom elképzelni, hogy ebben mi a gyönyörü?Nem tüntek boldognak egyáltalán..

2016. júl. 25. 18:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, addigi életem legszebb napja volt.
2016. júl. 25. 18:52
 2/28 anonim ***** válasza:
84%
Attól a pillanattól, hogy felsírt, igen, életem legboldogabb napja volt. Ami azelőtt történt, arra meg nem gondolok szívesen (indított szülés, oxy, császár), de minden fájdalmat megért.
2016. júl. 25. 18:57
 3/28 anonim válasza:
84%
Igen életem legboldogabb napja volt. A szülés és a vajúdás nagyon fájdalmas de amikor " kibújik" onnantól megszűnik a fájdalom mintha elvágták volna. Nekem olyan eufórikus mámoros érzésem volt amikor megszületett a fiam mint még soha. Ezt át kell élni, nincs mese...
2016. júl. 25. 19:00
 4/28 anonim ***** válasza:
75%
Jaj ez micsoda kérdés. A vajúdás és a szülés nyilván fáj, de attól még az a tény, hogy megszületett a kisbabád, egy örömteli dolog. Szerintem ezt nem nehéz megérteni.
2016. júl. 25. 19:03
 5/28 A kérdező kommentje:
De egyszerüen nem megy az hogy elhiggyjem annyira annyira szenvedés az egész.. mi abban az öröm??
2016. júl. 25. 19:05
 6/28 anonim ***** válasza:
73%

az "elhiggyjem" nekem jobban fáj mint a szülés :D

és nyilván nem a fájdalom mértékétől a legboldogabb, hanem attól, hogy a világra jön egy csoda általad!

2016. júl. 25. 19:07
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
Egyrészt nagyon örülsz, hogy megszületett a kisbabád, végre láthatod, erre vártál 9 hónapot. Másrészt pedig annak örülsz, hogy az órák óta fennálló és folyamatosan erősödő fájdalmadnak is egy csapásra vége :)
2016. júl. 25. 19:12
 8/28 anonim ***** válasza:
76%
A hormonok!
2016. júl. 25. 19:15
 9/28 anonim ***** válasza:

Nekem inkabb az eslo olyan megnyilvanulasa ami bizonyitja h mar nem szombiozisban van velem

Mikor kinyilikk a szemelyisege ...

2016. júl. 25. 19:31
 10/28 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Határozottan életem mélypontja volt mindkettő. Le fogtok pontozni, tudom. De úgy érzem muszáj kimondani, hogy nem mindenkinek habcsókos vattacukorfelhő a gyereke születése. És nem, nem csak a fájdalom. A szülések traumák voltak, az üvöltő újszülötteim pedig az őrületbe kergettek az első hetekben, mindkétszer. Imádom őket, akartam őket, de a szülés és az első hónapok minden, csak nem életem csúcspontjai.
2016. júl. 25. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!