Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg a legboldogabb nap...

Tényleg a legboldogabb nap volt amikor megszületett a kisbabád?

Figyelt kérdés
Láttam már egy pár szülés videot és hát voltak ahol szegény kismamik sirtak meg nyögtek a fájdalomtol.. Nem tudom elképzelni, hogy ebben mi a gyönyörü?Nem tüntek boldognak egyáltalán..

2016. júl. 25. 18:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
Az egyik legszebb volt, igen. Nekem csaszarom volt es meglepoen jol viseltem. Az eskuvonk, a naszutunk, a diplomaosztoim is egyek a legszebb napjaim kozul.
2016. júl. 25. 19:46
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem foglak lepontozni! Egy ilyen vélemény is érdekel.. nekem sem fér a fejembe, hogy annyira de annyira jo élmény lenne a szülés.. mikor fáj mindenend szét akarsz szakadni vagy szét is szakadsz vér meg sirás meg utofájdalom (gátmetszés)..
2016. júl. 25. 19:47
 13/28 anonim ***** válasza:
65%

De nem értem mi van akkor ha maga a szülés nem jó élmény? FÁj? És? Az csak 1 nap aztán utána a gyerek veled lesz egész életedben.

ENnyivel már kihalt volna az emberiség mert maga a szülés nyilván sz*r, de valamit valamiért.

2016. júl. 25. 19:50
 14/28 anonim ***** válasza:
64%

Nekem nagyon gyors majdnem fajdalom mentes szuleyem volt ...

De akkor sem az volt a.legjobb nap ...

2016. júl. 25. 19:50
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem a szülés jó élmény, hanem mikor kibújik a baba, akire 9 hónapig, vagy még tovább vártál.
2016. júl. 25. 19:52
 16/28 anonim ***** válasza:
84%

Igen az volt a legboldogabb!

És persze baromira fájt,de akkor is...én örültem,hogy megtapasztaltam: na! ilyen szülni. Igen fáj,de jó,hogy átélhettem ezt. Mert még a rossz tapasztalatért is lehetsz hálás,hogy átélted,és tanultál belőle.De a szülés nem rossz,hanem egyszerűen csak fáj.Utána meg nagyon jó,hogy ott a baba :) császárnál nem tudom,hogy van,mivel ők utána vannak rosszabbul,gondolom kicsit késik az eufórikus boldogság érzése míg jobban nem lesznek,de nagyrészt mindenki örül és boldog.

2016. júl. 25. 19:54
 17/28 anonim ***** válasza:
77%

Velem valami el volt rontva. Nem a fájdalom miatt, inkább csak nem bírtam teljesen átélni, hogy gyerekem lett.

És nehezek voltak nagyon az első napok a kórházban. Császárral szültem, lehet azért is.

De nekem sem jött a rózsaszín cukormázas izé, a szerelem nem elsőre jött, hanem lassan alakult ki. Ilyen is van, már több helyen is olvastam, csak nehéz bevallani.

De mégegyszer írom, nem a fájdalom az oka.

2016. júl. 25. 20:04
 18/28 anonim ***** válasza:
84%
Én el sem tudtam képzelni a pillanatot, amikor megszületik végre a kisfiam, hogy mit fogok érezni. A nagy szenvedés után hirtelen olyan öröm tört rám, hogy nem igaz. Ugyan fel sem fogtam teljesen, de nagyon boldog voltam. Igen, életem egyik legszebb napja volt.
2016. júl. 25. 20:04
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Altatásos, komplikált császár után félájultan láttam először a fiamat. Igazából nem fogtam fel a dolgokat. Másnap már képes voltam gyönyörködni benne, de a nagy szerelem 3-4 hónap alatt alakult ki.

2016. júl. 25. 20:24
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

A legcsodálatosabb,legszebb, legcukormázasabb pillanat volt, azután, hogy befejezték a gátvarrást :D ;)

Amúgy valóban az volt a legszebb nap mikor a kislányom megszületett :)

2016. júl. 25. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!