Tényleg a legboldogabb nap volt amikor megszületett a kisbabád?
De nem értem mi van akkor ha maga a szülés nem jó élmény? FÁj? És? Az csak 1 nap aztán utána a gyerek veled lesz egész életedben.
ENnyivel már kihalt volna az emberiség mert maga a szülés nyilván sz*r, de valamit valamiért.
Nekem nagyon gyors majdnem fajdalom mentes szuleyem volt ...
De akkor sem az volt a.legjobb nap ...
Igen az volt a legboldogabb!
És persze baromira fájt,de akkor is...én örültem,hogy megtapasztaltam: na! ilyen szülni. Igen fáj,de jó,hogy átélhettem ezt. Mert még a rossz tapasztalatért is lehetsz hálás,hogy átélted,és tanultál belőle.De a szülés nem rossz,hanem egyszerűen csak fáj.Utána meg nagyon jó,hogy ott a baba :) császárnál nem tudom,hogy van,mivel ők utána vannak rosszabbul,gondolom kicsit késik az eufórikus boldogság érzése míg jobban nem lesznek,de nagyrészt mindenki örül és boldog.
Velem valami el volt rontva. Nem a fájdalom miatt, inkább csak nem bírtam teljesen átélni, hogy gyerekem lett.
És nehezek voltak nagyon az első napok a kórházban. Császárral szültem, lehet azért is.
De nekem sem jött a rózsaszín cukormázas izé, a szerelem nem elsőre jött, hanem lassan alakult ki. Ilyen is van, már több helyen is olvastam, csak nehéz bevallani.
De mégegyszer írom, nem a fájdalom az oka.
Nem.
Altatásos, komplikált császár után félájultan láttam először a fiamat. Igazából nem fogtam fel a dolgokat. Másnap már képes voltam gyönyörködni benne, de a nagy szerelem 3-4 hónap alatt alakult ki.
A legcsodálatosabb,legszebb, legcukormázasabb pillanat volt, azután, hogy befejezték a gátvarrást :D ;)
Amúgy valóban az volt a legszebb nap mikor a kislányom megszületett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!