Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A baba fejvégű, de nincs beékelődve, emiatt előfordul, h kimozdul a fejvégből jobbra-balra. A kiírt időpontban jól feküdt, de rá 2 napra picit jobbra került a feje, így a doki befektetett a kórházba. Azóta megint jól áll irányba, de a doki kb 2 naponta kérdezi, kivegye-e császárral, mert oka van, h nincs illeszkedés, viszont ha akarom, ha jó irányban marad, megpróbálhatom megszülni, hátha vajúdás alatt beilleszkedik. Én mindig a baba állapota alapján döntök, eddig a vìz tiszta, szìvhang jó, áramlás jó, méhlepény ok. A baba mocorog sokat. Mivel minden ok, így általában várunk, mert azért mégiscsak a természetes szülés felé hajlok jobban. Viszont úgy érzem, kezdek fáradni, a kórházat sem bírom már sokáig, és ma 11,7 cm-es fejet mértek, amire aszonták nem valószìnű, h kifér. Múlt hét szerdán még 10 centi alatt volt. Ma kezdtem a 41. Hetet, jóslóim vannak tegnap óta, addig sosem volt, de fájás nincs. Ti mit tennétek a helyemben? Ennyi furcsaság mellett vetessem ki császárral, vagy adjak esélyt a természetesnek?

2016. júl. 11. 19:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Csaszar! Mindenképp!
2016. júl. 12. 22:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Mi újság kêrdező? Megvan már a baba?
2016. júl. 13. 23:28
 23/24 A kérdező kommentje:

Végül császár lett. 9 napot hordtam túl, fejvégű volt, de nem ékelődött be. Doki így indítani nem mert, ezért a műtét mellett döntöttünk. Lelkileg elég nehezen viselem még, hogy nem természetes lett, de ha a babára nézek, feledtet mindent. :)

Nekem mondjuk ez a császározás olyan borzalmas élmény (katétertől húgyuti fertőzést kaptam, a vénáimat szétcseszte az anesztes, lett egy vérömlenyem, maga a műtét is egy borzalmas élmény volt, utána a bénaság, az első felkelés borzalma, a napokig vonszolva járás, maga a heg, a napi 3 injekció, antibiotikum hegyek, és még itthon is injekcióznom kell magam), hogy én most erősen elgondolkodtam, szeretnék-e még gyereket.

A tervünk két baba (volt), de nagyon rettegek, hogy az is császár lenne. A közeljövőben biztosan nem szeretnék még egy ilyet átélni.

De a baba gyönyörű és egészséges, ez azért vigasztal. És mivel nem ékelődött be a feje, így nem is csúcsfejű, hanem igazi kislegényes. :)

2016. júl. 23. 18:02
 24/24 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy nem lett egy szép élmény a vége, de végre túl vagy rajta. Gratulálok a babához és jó egészséget kívánok nektek! Azért jó sokáig elvolt a pocakban.:)
2016. júl. 24. 16:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!