Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik szules faj jobban? A...

Melyik szules faj jobban? A csaszar, vagy a rendes szules?

Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

én vagyok az inkább 10 császárt...

ez tényleg ember függő lehet, 8héttel vagyok császár után és mintha mi se történt volna.

és én neki futottam rendesen, nem kényelemből lett császár, így megtapasztaltam azt hiszem mind a két változatot.

2008. szept. 27. 16:53
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Engem 16 óra vajudás után vittek el félholtan a műtőbe.Utána 3 szor hívni kellett a dokit mert locsogott a földön a vérem.Utána is nagy fájdalmaim voltak és nagyon nehezen épültem fel.Kellett 1 hónap.Én simán szerettem volna szülni.(Bár erre már nem látok esélyt a másodiknál.)
2008. szept. 27. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én császárral szültem majdnem 3 hónapja.

Az első pár napban azt hittem,menten elpusztulok,annyira borzalmas volt!

Az itt olvasottak alapján,lehet,hogy csak nekem alacsony a fájdalomküszöböm...

A fizikai fájdalmam hamar elmúlt,a lelki,hogy nem tudtam spontán megszülni a kisfiamat viszont még most sem.

Soha többet nem akarok a műtőben életet adni a babámnak,mert nagyon rossz élmény volt!

2008. szept. 27. 20:01
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
nekem nagyon nagy élmény volt,hogy nem nyomták ki belőlem a gyereket, és nem szorúlt meg vállal a szülőcsatornában,nem veszített idöt, nem lett oxigénhiányos és így egészségesnek született.mielött "levannak szólva" a császárosok meg kell nézni az okokat.ez többnyire nem kívánságműsor.
2008. szept. 27. 20:25
 15/15 anonim válasza:
koszonom szepen a valaszokat,meg megtudna valaki irni,hogy a masodik babanal mi lenne a legjobb,inkabb megint csaszar?Mert meg erzekeny a sebem,ahogy az elobb irtam,es mintha egy picit meglenne dagadva a mehem.
2008. szept. 27. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!