Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik az a korhaz Bp-en,...

Melyik az a korhaz Bp-en, ahol csaszar utan egybol a babammal lehetek es minden ua megy mint a normal szules utan?

Figyelt kérdés
Ahol nem kell kivarni,h az erzestelenito kimenjen es felkelhessek es csak utana tolhatom ki a babat a csecsemo osztalyrol. Elso terhessegem csaszarral vegzodott, eleg valoszinu,h a masodik is az lesz. Az elsonel du. fel 5-kor szultem es masnap du kaptam meg a kisfiamat eloszor, addig csak akkor lattam, amikor a mutoben egy pillantasra odamutattak nekem. Hiaba kertem, nem hoztak ki en meg nem tudtam felkelni. Ezek utan masik korhazba mennek, de hova?
2009. jún. 21. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Kérdezd meg a Péterfy úti kórházban, én este fél 11-kor szültem császárral, hajnalban hozták szopizni, pedig mozdulni sem birtam, reggel fel kellett kelnem, utána egész nap velem volt a baba! Éjjel is maradhatott volna, de azt még mozgással nem birtam csak másnaptól. Azt nem tudom, hogy rögtön szülés után oda tudják-e adni, de ezek után nem tartom kizártnak!
2009. jún. 21. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:

A császár nagy hasi műtét,szerintem sehol nem bízzák rád rögtön a babát.

És nem is lenne jó ha így lenne...hogy kelnél fel hozzá,ha 12órán keresztül nem is lehet kikelni az ágyból.

2009. jún. 22. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ÁEK-ban (régen MÁV) szültem 17:27-kor, férjem mehetett a babával, amikor fürdették meg öltöztették, majd behozták vissza a műtőbe, ott megsímogathattam, megpuszilgathattam, de legközelebb csak másnap reggel 5-kor kaptam meg. Onnantól már végig velem volt éjjel-nappal. Ott a császár után legalább 8-10 órán keresztül nem kelhetsz fel, utána fürdés és onnantól már úgy kezelnek, mint egy "sima" szülésest, a reggeli fájdalomcsillapítókat kivéve :-)

Szerintem nem nagyon fogsz olyan kórházat találni - esetleg magánt - ahol császár után rögtön végig veled lehet a baba.

2009. jún. 22. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! 5 hete szültem a Péterfyben, spinális érzéstelenítésem volt, 6 óra múlva fel kellett kellnem (nem mondom, hogy kellemes volt, de kibírtam, és utána minden egyes felkelés könnyebb volt). Előtte is behozták a babát, szopiztunk is. Ott maradhatott velem, bár ott volt velem a férjem is, így ha kellett ő arrébb tudta rakni. Éjszakára elvitték, de azt mondták, hogy ha sír, akkor behozzák szopizni, hát az én drágám véigaludta az éjszakát, így csak reggel hozták. Onnantól kezdve viszont éjjel nappal velem volt.

5 hetes manó anyukája

2009. jún. 22. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!