A miskolci Semmelweis Kórház felújított szülészetéről mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mit kell bevinnem magamnak és a babának, ha szülni megyek? Apás szülésnél az apukának kell vinni valamit, vagy adnak rá köpenyt? És azért kell -e fizetni? Milyen a felújított osztály?
Minden információ érdekelne!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 12. 11:49
21/23 anonim válasza:
De MIÉRT kellene fizetni? Az ő gyereke születik meg, nem?
Van olyan kórház, ahol a steril ruháért elkérnek egy ezrest, legyenek vele boldogok :P
Mi másért kérhetnének pénzt? Ha mégis fizetni kell, akkor kérjetek róla számlát!!!
22/23 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is hallottam, hogy a szentpéteriben kérnek 1 forintot apukától "ruhapénzt".
Én is a Semmelweisben fogok szülni júniusban, apás szülést szeretnénk, én rákérdeztem az orvosomnál, azt mondta ő ilyet nem hallott még, hogy fizetni kellene az apás szülésért.
Üdv Hasna
23/23 anonim válasza:
Előző vagyok: EZER forint akart lenne, nem 1 :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!