Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek Dr Dudás...

Mi a véleményetek Dr Dudás Ernöről vagy Dr Sánror Csabárol? Miskolc Semmelweis Korház

Figyelt kérdés
Valamelyikük van a Korházban valamelyik nap az ultrahangon?
2010. ápr. 23. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Sándor Csabáról még csak jókat hallottam. A szobatársam szült vele, sokszor bejött őt meglátogatni. Erős, sajátos humora van. :-) Jó ember, és megbíznék benne.
2010. ápr. 23. 16:38
 2/4 anonim válasza:
Szia! Dudás dokihoz jártunk az első babával és most a másodikkal. Mi hétfőnként járunk uh-ra, előtte pénteken mindig megcsörgetjük ráér-e 8 körül. Vannak rendelései, meg néha ügyel, de elég rugalmas, ha ráér, biztos leugrik neked egy uh-ra :) Mi nagyon elégedettek vagyunk vele.
2010. júl. 13. 09:28
 3/4 anonim válasza:
Előző válasz írója vagyok: hány hetes vagy? Kit választottál végül?
2010. júl. 13. 09:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Sándor Csabát de nem sikerült nála szülnöm mert sürgöségi császár lett és nem ért be de utána többször meglátogatot és adtam volna neki is pénzt mikor jötünk el és nem fogadta el.Ezért becsülöm!
2010. aug. 2. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!