Mi a helyzet most a miskolci Semmelweis Kórház szülészetével?
A legfrissebb információim szerint, 2009. októberben költözik a szülészet-nőgyógyászat vissza a semmelweisbe.
A védőnőm mondta, hogy már augusztusban át kellett volna adni, de csúsznak a munkálatok.
Októberben itt lesz már szülőszoba látogatás is.
Üdv. 16 hetes km
Köszi az új infót, de jó! Örülök, hogy még ez évben rendben lesz a szülészet, ugyanis februárban ott fogok szülni.
Köszi még egyszer!
Csúszik az új épület átadása, egy orvos májust mondott :(
Én nemrég szültem a Vasgyárban. A körülmények elég borzasztóak, bár a szülőszoba szerintem mindegy, amikor annyira fáj, hogy milyen! A szülésznők aranyosak!
Most nincs látogatási tilalom, de még várható a télen.
A szobák sajnos vegyes nemzetiségűek voltak :( A wc, zuhanyzó hányinger, az 5 újszülött a kórteremben felváltva sír egész nap és egész éjjel, tehát aludni nem lehet, ha mégis sikerül, akkor jönnek vért venni, vagy lázat mérni, vagy takarítani, stb.
A nővérek kedvesek, ha Te is az vagy, és kérdezel. Segítenek. 4 napot ki lehet bírni. Minden reggel tiszta lepedő, tiszta hálóing. A kaja ehető, teát is lehet kérni sokat, egész nap.
Kérdezz nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!