Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a helyzet most a miskolci...

Mi a helyzet most a miskolci Semmelweis Kórház szülészetével?

Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekel. Szeretném a következő babámat újra ott szülni. Valaki valamit tud erről?
2009. jan. 23. 15:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Én 2007ben szültem ott és tavaly nyáron itt olvastam,hogy felújítás miatt átköltöztek a vasgyáriba.Most pedig a párom mondta,hogy Ő úgy hallotta nem is költöztek vissza azóta sem.A dokimhoz(aki erről biztos többet tud) pedig sztem csak 1-2 hónap múlva fogok eljutni.
2009. jan. 23. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem ott fogok szülni amit kicsit sajnálok , de már nincs időm orvost és kórházat váltani! Én csak jókat hallottam róla és még azt is, hogy pl Eda csak ott van és nincsen sem sátoraljaújhelyben sem a megyeiben amit nem igazán értek mi az oka.
2009. jan. 23. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Elvileg csak 2010 környékén költöznek vissza. Én már a Vasgyárban szültem, a költözés után. Nagyon szuper volt!!! :D A csecsemősök közül volt 1-2 aki nem volt a legkedvesebb,de a többiek tényleg nagyon segítő készek voltak. Én 1 ágyas szülőszobában voltam,de van több ágyas is,függönyökkel elválasztva.Én nem kértem edát hanem gázt kaptam ,ami nekem nagyon sokat segített. Itt annyi a kényelmetlen,hogy a folyosón van a zuhany. Ha jól tudom a Semmelweisben volt szobák mellett is. Az ágyak szörnyen kényelmetlenek. Azt a 4 napot valahogy túl kell élni. Első éjszaka a babákat nem hagyják az anyukával,a többin viszont igen. Reggel 6tól 9ig elviszik,ilyenkor van vizit,takarítás,szellőztetés. Nagyjából ennyi jutott eszembe. :)
2009. jan. 24. 17:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Én a Vasgyáriban 2* voltam missed.ab miatt és akkor nagyon lepukkant volt,de nem volt választás.A Semmelweisben amikor bent voltam 2007-ben a fürdő új volt,bár 2db 4 ágyas szobának jutott 1.A dokik nagyon rendesek voltak,de a csecsemősők nem törődtek velünk.A nővérek közül is csak 1 volt segítőkész,de Ő előtte a Vasgyáriban volt.Így legalább tudom mi a helyzet.
2009. jan. 25. 11:28
 6/9 anonim válasza:

A legfrissebb információim szerint, 2009. októberben költözik a szülészet-nőgyógyászat vissza a semmelweisbe.

A védőnőm mondta, hogy már augusztusban át kellett volna adni, de csúsznak a munkálatok.

Októberben itt lesz már szülőszoba látogatás is.

Üdv. 16 hetes km

2009. aug. 10. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Köszi az új infót, de jó! Örülök, hogy még ez évben rendben lesz a szülészet, ugyanis februárban ott fogok szülni.

Köszi még egyszer!

2009. aug. 11. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Kösz az infót. 6 hetes vagyok, és még nem döntöttem, hol fogok szűlni. Márciusra vagyok kiírva, és az eddigi vélemények szerint a Semmelweis az jó lesz mindkettőnknek.
2009. aug. 11. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Csúszik az új épület átadása, egy orvos májust mondott :(

Én nemrég szültem a Vasgyárban. A körülmények elég borzasztóak, bár a szülőszoba szerintem mindegy, amikor annyira fáj, hogy milyen! A szülésznők aranyosak!

Most nincs látogatási tilalom, de még várható a télen.

A szobák sajnos vegyes nemzetiségűek voltak :( A wc, zuhanyzó hányinger, az 5 újszülött a kórteremben felváltva sír egész nap és egész éjjel, tehát aludni nem lehet, ha mégis sikerül, akkor jönnek vért venni, vagy lázat mérni, vagy takarítani, stb.

A nővérek kedvesek, ha Te is az vagy, és kérdezel. Segítenek. 4 napot ki lehet bírni. Minden reggel tiszta lepedő, tiszta hálóing. A kaja ehető, teát is lehet kérni sokat, egész nap.

Kérdezz nyugodtan :)

2010. jan. 24. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!