Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésmegindítás tablettaval?!

Szülésmegindítás tablettaval?!

Figyelt kérdés
Holnap leszek 39+1 napos kismama. Kulfoldon elunk, es azt mondtak ma nekem hogy ha szeretnem akkor holnap beinditjak a szülest. Most egy csomo helyen azt olvastam hogy csaszar lett a vege, de azok a nok 40. Het elteltevel kaptak tablettat vagy zselet. Ki mit gondol? Szerintetek belemenjek? Atkellett utaznunk ide tegnap, mert ahol elunk , nem jo az orvosi ellatas. Nem sokara megneznek ultrahangon is. Az utolson 37. Hetesen 3405gramm volt. De viszont ha nagy a baba vagy mar 4 kilos, akkor csak nem kene tovabb varnom nem? Tanacstalan vagyok.
2016. jún. 8. 15:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Súlyt csak tippelni tudnak! Marha nagy eltérés is lehet! Én vàrnék a helyedben. (Nekem a 2. terhességem fejeződött be oxitocinos indítàssal)
2016. jún. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!