Ha valakinek nem akar megindulni a szülés mivel indítható meg?
Én ezeket hallottam:
Sok szex,1-2 üveg tonik,ugrándozás,hajlongás,lépcsőzés,futás.Sőt még azt is hallottam ha valaki hason fekszik sokat attól is megindulhat.De eben nem hiszek.
2015. ápr. 30. 21:15
1/8 anonim válasza:
ez most komoly ? nehogy hason fekudj szules elott...a szules nem indul meg semmitol amugy...akar mozogsz akar fekszel... altalaban ejszaka szokott amugy is...amikor nyugodt vagy...valamiert a legtobb szules akkor indul be. en is azt varom, de nekem semmilyen tanacsot nem adott az orvost csak azt hogy legyek turelmes es nyugodt, es inkabb ne csinaljak ilyen idiotasagokat amiket felsoroltal :) a lenyeg hogy 1 hetnel tovabb ugyse fogod hordani.. szoval be fog indulni vagy beinditjak nem kell aggodni
2015. ápr. 30. 21:21
2/8 anonim válasza:
ugy ertem 1 hetnel tovabb altalaban nem engedik tulhordani...es akkor beinditjak a korhazban, ha addig nem indul be magatol. szoval nyugi
2015. ápr. 30. 21:22
3/8 anonim válasza:
Ra ne fekudj a guerekedre!! Jesszus
2015. ápr. 30. 21:25
4/8 anonim válasza:
A szex segíthet, mert az orgazmus és a sperma is méhösszehúzó hatású. Viszont ha egyébként még nem indulna be a szülés, akkor a szextől sem fog. Ha egyébként is már lassan beindulna, mert már megérett rá a gyerek - meg a méhed - akkor kicsit rásegíthet a dologra.
2015. ápr. 30. 21:40
5/8 anonim válasza:
Mi megpróbáltuk a szeretkezést de nem ment. A folytonos pisilés és a nagy has miatt
2015. ápr. 30. 22:09
6/8 anonim válasza:
En ezeket hallottam csipos etel, 1 napig csak alma eves, tonik, szex sikosito zselevel mert az is puhitja a mehszajat es a sperma is de nem 1 alkalomtol hanem napi 1-3 szex 1-2-3 het mire meghozza hatasat, seta, nagytakaritas, bábakoktél, hirtelen ennyi jutott eszembe, en is most kezdem a praktikakat!
2015. ápr. 30. 22:15
7/8 anonim válasza:
Én ezeket próbáltam ki:
Tonic+ gyömbér, Fahéj, Szex, Nagytakarítás, Csípős étel, " a lépcsőzést nem mertem, azt mondják,hogy leválhat a lepény" nem biztos,de nem kockáztattam.:)
Még mondják a forró fürdőt és azt sem mertem a fertőzésveszély miatt.
A gugolást is csináltam,de kb 3-4. után feladtam:) "Marha nehéz volt akkora hassal:D
Sok-sok séta:)
Semmi nem vált be:) Túl is hordtam.:) Szerintem nekem vagy eljött az idő,vagy a magzatvíz vizsgálat indította meg.
2015. máj. 1. 08:53
8/8 anonim válasza:
7-es vagyok!
Azt elfelejtettem,hogy szerintem teljesen felesleges bármilyen praktikát kipróbálni. Ha vállalunk következő gyereket,biztosan hagyom,hogy minden a maga idejében jöjjön el:) Előbb úgysem fog. Még annyi,hogy annak meg van az oka,hogy miért nem indult még el a pici. Nem jött el az ideje:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!