Holnap leszek 40 hetes és 6 napos. Reggel 8-kor indítják a szülést valami tablettával. Vízben szülés lesz és első babám. Tudnátok nekem még gyorsan pár jó tanácsokat adni?
ne ragaszkodj semmihez, úgy csinálj mindent ami neked jó! közelsem biztos, hogy neked majd a vízben lesz jó, én csak feküdtem... :)
ha fájások vannak, akkor ne lihegj ezerrel, próbálj meg nyugodt maradni és nagy levegőkkel kibekkelni :)
és gondolj végig a babádra, az ad erőt! :)
sok sikert, majd írjál mivolt :)))
Hidd el, hogy ha már ott fogsz feküdni a szülőágyon, akkor nem fogsz már aggódni, félni, izgunlni csak az fog a fejedben járni, hogy mindjárt megláthatod a kisbabádat.
Fájni fog, nem kicsit, de ott abban a helyzetben már az fog számitani, hogy túl legyél rajta. A baba pedig mindenért kárpótolni fog. Figyelj a szülésznőre, és hallgass rá, segiteni fog, mit hogyan csinálj.
Lesz bent Veled valaki?
Könnyű szülést kivánok, és gratulálok!:)
Már biztosan a kórházban vagytok. Kitartást Nektek, életetek legszebb napja lesz ez! :)
Majd ha lesz erőd ird meg hogyan alakult a szülés, és hogy hogy vagytok. :)
Még nem mentünk be a kórházba, Németországban szülök és itt előtte fel szokás hívni őket hogy mehetek e... most azt mondták nyugodtan menjek fél 10 re be ha nincs még semmi fájásom, most várunk kicsit még :)
Köszönöm az eddigi tanácsokat:) és biztatásokat is:) ha lesz erőm akkor írok majd közben is mi volt.
Sajnos a szülésemet a doki elnapolta a kórházban... vasárnap kell vissza mennem és megindítani is csak kedden fognak ha magától meg nem születik. :/ A vizsgálatok alapján olyan jó értékeket produkáltunk, hogy azt mondta nem indokolt a megindítás mert minden tökéletes a babával. Mondjuk számíthattam volna rá.. mert itt nem szeretik indítani a babákat, pedig a nődokim adott papírt az indításra a túlhordás miatt.:) Ennek örülnöm kellene, de jó lett volna ma már babázni. :(
Azért köszönöm mindenkinek aki nyomon követte a mai napot és szorított értünk. :)
Sebaj, mi szoritunk tovább! :)
Az az egy-két nap ide vagy, már nem számit, mindjárt babázhatsz igy is. :)
Kisfiú, vagy kislány lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!