Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap leszek 40 hetes és 6...

Holnap leszek 40 hetes és 6 napos. Reggel 8-kor indítják a szülést valami tablettával. Vízben szülés lesz és első babám. Tudnátok nekem még gyorsan pár jó tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
Kicsit kezdek izgulni... :)
2015. febr. 12. 13:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kisfiú lesz:) kb. 3.3-ra becsülték a súlyát kiváncsi vagyok végül mennyi lesz majd:)
2015. febr. 14. 09:51
 12/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Akkor jön a kishercegetek! :)Mi lesz a neve?

Nem olyan sokat szoktak tévedni a súlyával, nekem 3,5-öt mondtak, és 3,3 lett.

Hátha keddig még beindul magától. :)

2015. febr. 14. 10:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondtak kicsi lesz. 4200gramm lett :D
2015. febr. 14. 17:41
 14/21 A kérdező kommentje:
Zénó Noel lesz a neve:) nem tudom beindul e magától kezdek kételkedni benne... ma órákon keresztül sétálgattunk még bevásárolni is voltunka a párommal. Meg is főzök lassan de semmi jele hogy felizgatta volna magát. :) Ha megindul akkor tényleg meg fogok rajta lepődni, még fogadások is mennek a családban hogy vajon melyik napon érkezik és milyen módon:)) Kezd komikus lenni:)
2015. febr. 14. 18:38
 15/21 anonim ***** válasza:

12-es vagyok megint.

De szép neve lesz! :)

Kitartás, jön ha akar. Nekem az utolsó pillanatig várt, másnap inditották volna, de éjjel elindult magától. Én is sétáltam, nekem jót tett. Csak azt éreztem, hogy már nagyon feszül a hasam, aztán éjjel elindultak a fájások.

Szóval egyik percről a másikra is elindulhat, bármikor. :) Irj majd hogy álltok. És változatlanul megy a drukk Neked és Zénónak is. :)

2015. febr. 14. 19:13
 16/21 anonim ***** válasza:
kitartas! orulj, hogy nem inditottak es bizz a termeszetben meg a gyerekedben...o majd tudni fogja, hogy mikor van itt az ideje! varjuk a hireket, addig is pihenj!
2015. febr. 14. 19:18
 17/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ha valaki esetleg még követi amit írtam, 18.-án megszületett a picink!:)) nagyon sokat vajúdtam 24-25 órát és indítás előtt már voltak fájásaim... tényleg nem volt sok értelme tervezni:) mert a vízig el sem jutottam. A doki jött később oda hogy ügyes voltam hogy eddig nem kértem fájdalomcsillapítót de mivel már lassan 20 órája csak miliről milire nyílok (tabletta segítségével) vagy edát kapok és olyan gyógyszert amitől gyorsabban fog menni és ha hat akkor enged simán szülni, vagy ha nem akkor meg császár mindenképp. Ja ha nem megyek bele akkor csak császárral szülhettem volna azt még hozzátette. Szóval hosszú volt nagyon:)

3 hebamme vitte le a szülésemet ami 3 műszakot jelent :P... de semmit nem csinálnék máshogy:)

Gyönyörű baba lett 3640 grammal 55 cm-el természetesen. :)

Köszi mindenkinek aki szurkolt értünk!:)

2015. febr. 19. 22:24
 18/21 anonim ***** válasza:
gratulálok! nagyon ügyes vagy! :) sok boldogságot kívánok és persze egészséget! használd ki minden pillanatát mert nagyon gyorsan elröpül az első pár hónap (na jó, lehet az első hetekben ezt nem érzed majd :D) :))))
2015. febr. 19. 22:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Gratulalok!! Nem egyszeru, de a legnagyobb boldogsag, elvezd ki :)
2015. febr. 19. 22:55
 20/21 anonim ***** válasza:
GRATULALOK!!! minden jot nektek :-)
2015. febr. 21. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!