Egész napos menstruációs fájdalom, derékfájással. Közeledik a szülés?
Figyelt kérdés
Holnap kezdem a 40. hetet, a nyákdugóm tegnap elment, ma pedig egész nap fáj a hasam, olyan, mint mikor menstruálok és úgy fájdogál egész nap a hasam. Most a derekam is nagyon fáj. Néha jobban belejön a hasamba. Elkezdődött?2014. máj. 27. 16:20
1/7 anonim válasza:
Hát ilyen közel még nem voltál a végéhez, az tuti. :) Azért a kórházba még ne indulj el. A josló fájás "izmosabb" a menstruációs görcsnél, de tény, hogy már bármikor jöhet a pici. Ez az állandó görcs el is múlhat, vagy akár lassan erősödik, ez mindenkinél más. Pihenj, amennyit tudsz. Kitartás! :) 40+6 hkm
2/7 A kérdező kommentje:
Te is nagyon a végén vagy már :) neked semmi jele a szülésnek?
2014. máj. 27. 16:56
3/7 anonim válasza:
Nekem így kezdődött anno este 6 fele, majd egyre erősödött, egész éjszaka vajúdtam, másnap délelőtt bújt ki a fiam. Ülj be egy kád meleg vízbe (ne sokáig és ne legyen túl meleg) ez segíti a tágulást.
4/7 anonim válasza:
En ma voltam a 39 hetes vizsgalaton. Nekem is kemenyedik es faj del ota a hasam, barna folyas kisereteben. En sem tudom mi tevo legyek..
5/7 A kérdező kommentje:
és mi volt a vizsgálaton? méhszáj nyílik? méhnyak rövidül? nyákdugó elment már?
2014. máj. 27. 17:20
6/7 anonim válasza:
1-es vagyok. Semmi tünetem, nagyon jól érzi magát a fiam odabent a dühöngőben. :) Holnap kell befeküdnöm, bár sok értelmét nem látom. Hétfőn is mennem kellett "pakkostól", de hazaküldtek, mert minden rendben volt. Azért jó lenne, ha már körbenézne idekint. Minden este várom, hogy pánikszerűen ugraszthassam Apukát az indulásra. Ma este még van remény. :) Örülnék, ha spontán jönne és nem kéne indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!