Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Misoprostol tablettaval...

Misoprostol tablettaval szulest inditani?

Figyelt kérdés
Penteken tablettaval kezdenek a szules beinditasat. Felek tole, mert olvastam, hogy szoptatas alatt nem lehet szedni, azonnal abba kell hagyni a szoptatast. De en rogton szoptatni szeretnek, mit csinaljak? Mit csinaljak pentekig, hogy ne kelljen ez a tabletta???
2016. ápr. 26. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:

szia kérdező!

Mi újság? Még egyben vagy? Nekem is indított szülésem volt, de ez mindössze az oxitocin infuzió adását jelentette. Szépen ki is tágultam nulláról teljesen, de baba nem volt rendesen befordulva, így császár lett végül. Miért kellene ez a tabletta? Eredetileg ez nem abortusz előidézésre való?

2016. ápr. 28. 16:43
 2/5 A kérdező kommentje:
De, ez egy abortusztabletta, ezzel inditjak meg holnap 29-en a szulest, reggel 7-re megyek. Most vagyok a 40. het, 5. napon. Koszi a valaszt, mar azt hittem, senki nem reagal :)
2016. ápr. 29. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Kitartást, könnyű és gyors szülést kívánok!

Aztán amikor tudsz, írd ám meg, hogy mi történt! Gondolok Rád! ( első is én voltam)

2016. ápr. 29. 00:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Probaltam volna tegnap kuldeni az uzenetet, de azota ma lett :)

A helyzet az, hogy a mehszaj meg nem erett, hatul van. Ezt a tablettat fogjak a mehszajhoz betenni, ami elinditja a fajasokat, illetve tagulni fogok, ha mar 2-3 cm. a tagulas, burkot repesztenek. Ezert a tablettas verzio. A baba feje lennt van, de nem ott ahol pontosan kene legyen.

2016. ápr. 29. 00:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy! Koszonom!
2016. ápr. 29. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!