Méhszáj tágitó tablettával inditották a szülésedet? Elmeséled, hogyan zajlott?
Én zselé kaptam.
Feltette a doki,aztán vagy 2 órát feküdtem a CTG.n,hogy minden rendbe van-e.
Aztán fel a szobába,hátha éjszaka megindul a szülés.
Nem indult,másnap császároztak.
9kor NST és méhszájvizsgálat volt. 1 cwntire voltam nyitva. Felrakták a tablettát és 2 órán keresztül NST volt. Utána visszamentem a szobába. Délben fájni kezdett lent, belül a méhszájnál. Szabályosan jött a fájás 3 percenként, viszont 10 másodpercig tartott.
Fél 2re amúgyis vissza kellett mennem NST-re.A nővér mondta, ne vigyem még a szülőszobai cuccaimat,mert ez nem fájás. Mégis elég nehézkesen mentem át a szülészetre. Volt egy 10-15 perces NST,majd megvizsgáltak, 2 centi.
2kor beöntés, wcn ültem 40 percet,és egyre jobban fájt. Utána zuhanyoztam fél órát, már alig álltam a lábamonm úgy fájt a fájás. Utána NST, vizsgálat, 6 centi.
Fél 4kor burkot repesztettek, nem kelhettem már fel. A fájások nagyon erősek voltak, de 5 percesek lettek, viszont tovább tartottak, már tolófájás volt,de nem nyomhattam. 4 óra 10kor nyomtam először. A negyedik nyomásnál mondta a dokinő, hogy még 2 nyomás és kint a baba. De olyan jól haladtunk,hogy a következőre kicsusszant.
A fájásaimat a gép nem mutatta,mert a pocakom nem feszült, csak a méhszájam fájt.
Túlhordás miatt indították, és második szülés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!