Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, ha most már idegroha...

Normális, ha most már idegrohamot kapok?

Figyelt kérdés

41 hetes múltam, nincs fogadott doki, egyik doki azt mondja másnap befekvés,másnap megyek másik doki hazaküld. ELEGEM VAN. Hazajöttem, idegből elkezdtem mosni(kézzel, mert rossz a mosógép) majd az a szerencsétlen mosógépet megrugdostam.. Aztán négykázláb felsikáltam a konyhapadlót de még mindig rajtam van az ideg.. Mindenki zaklat, hogy mikor jön már az a gyerek, nem is akarom megszülni, azért nem jön!

Másnál is szakadt már el a cérna ilyen miatt és ennyire vagy én reagálom túl?

2016. jún. 7. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia! Gratulálok a fiadhoz! Én a múlt hét óta kórházban vagyok, 36+2 meg akart születni, de visszatartották. Most meg 37+3 vagyok és kezdem elveszteni a türelmem mert csak babával engednek haza! Császár lesz egy szembetegség miatt, a főorvos azt igérte jövőhéten megcsászároz a 38. Hetet ha betöltöttem hát nagyon ajánlom neki, mert én akkor nem a mosógépet fogom megrugdosni 😂 amugy a baba 3kiló felett van, 2 ujjnyira nyitva lépcsőzök meg sétálok, nyákdugó sincs már. Mennyivel született a fiad? Utolsó válaszoló voltam
2016. júl. 13. 12:45
 12/16 A kérdező kommentje:

Nagyon átérzem a türelmetlenséged,bár bent feküdve kb 10000x rosszabb... :( Utólag bölcs vagyok,de: Hiába rugdosod a mosógépet, úgyse jön a gyerek,amíg nem akar... :DD

Amúgy 3750 gramm és 55 centi volt a kis drága,mára már 5 kg és 58 cm. ^^, 22.15kor megkezdődtek a fájások, kapásból 5 percesek, reggel 8.55re meg is volt.. de, ha nem kaptam volna epidurálist nem beszélnék ilyen lazán, pedig hát nem is vajúdtam sokat... :D

2016. júl. 16. 02:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Jah, én sehol nem találkoztam nyákdugóval,előtte nap egy icikepicikét sem volt nyitva a méhszáj, mikor bementünk meg már 3 ujjnyira nyitva volt.. burkot repesztettek, na azt az ellenségemnek se kívánom...
2016. júl. 16. 02:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Azóta már engem is hazaengedtek. 25-re lett kitűzve a császár, hacsak előbb nem gondol kibújni a kishölgy. De beszéltem vele hogy azt a bő egy hetet birjuk már ki együtt. Így azért könnyebb elviselni a várakozást. Jobb itthon meg tudom hogy a világ a feje tetejére all is 25én műtét. Szépen nő a kisfiad 😊.
2016. júl. 16. 08:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Pihenj nagyon sokat,mostmár nincs más teendőd! :) És mindenképp írj, ha megszületett a picúr!! :)
2016. júl. 16. 21:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Rendben
2016. júl. 16. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!