Normális, ha most már idegrohamot kapok?
41 hetes múltam, nincs fogadott doki, egyik doki azt mondja másnap befekvés,másnap megyek másik doki hazaküld. ELEGEM VAN. Hazajöttem, idegből elkezdtem mosni(kézzel, mert rossz a mosógép) majd az a szerencsétlen mosógépet megrugdostam.. Aztán négykázláb felsikáltam a konyhapadlót de még mindig rajtam van az ideg.. Mindenki zaklat, hogy mikor jön már az a gyerek, nem is akarom megszülni, azért nem jön!
Másnál is szakadt már el a cérna ilyen miatt és ennyire vagy én reagálom túl?
Nagyon átérzem a türelmetlenséged,bár bent feküdve kb 10000x rosszabb... :( Utólag bölcs vagyok,de: Hiába rugdosod a mosógépet, úgyse jön a gyerek,amíg nem akar... :DD
Amúgy 3750 gramm és 55 centi volt a kis drága,mára már 5 kg és 58 cm. ^^, 22.15kor megkezdődtek a fájások, kapásból 5 percesek, reggel 8.55re meg is volt.. de, ha nem kaptam volna epidurálist nem beszélnék ilyen lazán, pedig hát nem is vajúdtam sokat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!