A GTA V-nek ez milyen nyavajája lehet?
Lenne egy olyan csöppnyi problémám a GTA V-el, hogy már 2 verzióját szedtem le
(az egyik a SkidrowReloaded.com-ról, a másikat meg Kickass-ról) és egy ponton bekotor mind a
két verzió. A leírtaknak rendje, módja szerint telepítettem, ezért nem gondolom, hogy ott kéne keresnem a hibát.
A játék kifogástalanul indul, nem is akad, VISZONT! ahogy haladtam a küldikkel, elértem
Trevor bátyóhoz, akinek a legelső küldetését megkaptam...itt jön a problem!
Odafurikáztam a terepjáróval édeshármasban a motoros csávókhoz, elkezdtem üldözni a furgont,
beérek a táborba és ledarálok mindenkit addig ameddig el nem kezdenek iszkolni és itt, mikor
vissza akarnék pattanni a kis tragacsba fogja magát lefagy a képernyő, majd egy ilyen
szívmelengető problémával üdvözöl engem...
Egyébként ez valami BEX64-es hiba lenne, amire már YouTube-on is rákerestem és ott meg ezeket találtam, mint segédanyagot: https://www.youtube.com/watch?v=zOUnG6YeUMI és továbbá ezt: https://www.youtube.com/watch?v=g3MQrIrxla0 ---Ezek tűntek értelmesebbnek, de az 1.-ben nem volt olyan opció amit mutat a csávó, a 2.-ban meg valszeg nem értem mit kellene keresni azzal a programmal.
Szóval, ha satu vagyok hozzá elfogadom, csak magyarázatot szeretnék erre lelni, hogy mivel lehet ezt a hibát orvosolni.
Köszönöm előre is a türelmed! :)
Első kommentelő...megnéztem a linked, de kicsit konkrétabban kitudnád
fejteni, ott merre tovább? Gondolom kommentekre gondoltál, hogy azt fésüljem át, de legalább egy kommentelő nevét másold be pls, mert így tűt keresek a szénakazalban. Köszi!
Második...Fogalmam sincs, most egyébként [R.G. Mechanics] Grand Theft Auto V ezt szedtem le Kickassról, de ma már megint rákerestem utmutató miatt és már fenn se volt ez a verzió.
Sajnos nem jó érvelés, kedves kérdező.
Tudod, a nyújtózás, meg a takaró, ameddig ér :)
Az, hogy nem vet fel a pénz, ezért kalózkodsz, pont olyan, mintha én - várj kinézek az ablakon - az utca túloldalán épp álló Audi A4 ablakát beverném, és mennék vele egy kört, és az lenne a "védőbeszédem", hogy sajnos nem telik Audira, ezért ellopom, mert én is szeretnék Audival furikázni.
A definíció szerint a kalózkodás nem számít lopásnak, majd talán 20 év múlva alakítanak a törvényeken, addig viszont csak az számít lopásnak, ha teszem azt a boltból kihozom a dobozt.
Ettől függetlenül ugyanúgy jogtalan eltulajdonításnak számít, hiszen te nem adsz pénzt valamiért és élvezed úgy, hogy ezért amúgy valakik igen sokat dolgoztak (ráadásul újabban az ilyen A+ videojátékok már hollywoodi filmekkel felérő költségekkel készülnek).
Az meg, hogy "de így is megmarad annak, aki készítette", egy sajnálatos, mára már tipikusan balkáni/kelet-európai felfogás - félre ne értsetek, vannak nyugaton is kalózkodó emberkék, de nálunk, meg tipikusan a kelet-európai országokban még mindig az az ÁLTALÁNOS felfogás a szellemi termékekkel szemben, hogy aminek az elkészítéséhez nem kellett Zetor, kombájn, csákány vagy kalapács, az nem munka, az valaki szabadidős bohóckodása lehet kizárólag, amit biztos, hogy csak szerelemből csinál, minek adjak érte pénzt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!