Tothp kérdése:
Meg lehet ezt oldani?
Figyelt kérdés
Zsinórban több kérdésm is lenne. Elsősorban Excel diagram szerkesztés űgyben.
1. oszlopdiagramnál az egyes oszlopok szinezése az oszlop értéke alapján. Mint ahogyan a táblázatok mezőit is lehet feltételesen formázni.
2. olyan diagramtipus létezik -e ahol az oszlop alja az egyik határárték, a teteje a másik? (tehát nem éri el a vizszintes tengelyt) Jobb híján én úgy csináltam, hogy az alsó értéket fehérre szineztem, aztán teljes átfedésbe tettem a két adatsort. Biztos van profibb megoldás is.
3. szeretnék a diagramba a függőleges tengellyel párhuzamosan konkrét helyekre jelőlűt beszerjkezsteni (idővinalon egy időpontot, határidőt beljelölni)
Kösuönöm a válaszokat.
ma 14:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!