Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A GTA V-nek ez milyen nyavajáj...

Pinyő20 kérdése:

A GTA V-nek ez milyen nyavajája lehet?

Figyelt kérdés

Lenne egy olyan csöppnyi problémám a GTA V-el, hogy már 2 verzióját szedtem le

(az egyik a SkidrowReloaded.com-ról, a másikat meg Kickass-ról) és egy ponton bekotor mind a

két verzió. A leírtaknak rendje, módja szerint telepítettem, ezért nem gondolom, hogy ott kéne keresnem a hibát.

A játék kifogástalanul indul, nem is akad, VISZONT! ahogy haladtam a küldikkel, elértem

Trevor bátyóhoz, akinek a legelső küldetését megkaptam...itt jön a problem!

Odafurikáztam a terepjáróval édeshármasban a motoros csávókhoz, elkezdtem üldözni a furgont,

beérek a táborba és ledarálok mindenkit addig ameddig el nem kezdenek iszkolni és itt, mikor

vissza akarnék pattanni a kis tragacsba fogja magát lefagy a képernyő, majd egy ilyen

szívmelengető problémával üdvözöl engem...

[link]

Egyébként ez valami BEX64-es hiba lenne, amire már YouTube-on is rákerestem és ott meg ezeket találtam, mint segédanyagot: https://www.youtube.com/watch?v=zOUnG6YeUMI és továbbá ezt: https://www.youtube.com/watch?v=g3MQrIrxla0 ---Ezek tűntek értelmesebbnek, de az 1.-ben nem volt olyan opció amit mutat a csávó, a 2.-ban meg valszeg nem értem mit kellene keresni azzal a programmal.

Szóval, ha satu vagyok hozzá elfogadom, csak magyarázatot szeretnék erre lelni, hogy mivel lehet ezt a hibát orvosolni.

Köszönöm előre is a türelmed! :)

2015. máj. 7. 14:54
1 2
 11/15 Fingkirály ***** válasza:

Az már más kérdés, hogy mindenféle kiskapuknak köszönhetően nálunk (meg a többi ilyen országban) ez nem minősül direkt lopásnak - csak ha pénzért árulod a kalózterméket, amúgy ugye az a nagy megfejtés, hogy te egyszerűen csak nem vetted meg, azt sem lehet megbüntetni, aki nem vesz audit :) - de attól még a fenti hozzászólásom érvényes.

Az meg, hogy az ilyen kiskapuk következtében ez nem bűncselekmény, arról csak annyit tudok mondani, hogy hááát, ne csodálkozzunk egy olyan országban, ahol a törvényeket is tolvajok hozzák :P

2015. máj. 12. 07:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Tölts le launcher fix et nekem megy így
2015. máj. 12. 17:32
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi az utcsó választ! :) Amúgy fizetnék én, mert be kell

vallanom a GTA-k közül ez már egy igen csak kiemelkedő

alkotás, de hát ha nincs miből, sajna nem tok mit tenni.

2015. máj. 13. 17:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Szó sincs kiskapuról, egyszerűen régóta nem változtattak ezeken a törvényeken, és ez még egy fiatal iparág.

És nem, nem lehet összehasonlítani azzal, aminek a kitermeléséhez kombájn, vagy akármi kellett, mert attól, hogy letöltesz valamit nem esik el bevételtől az aki csinálta, ezzel szemben ha ellopsz egy gombóc fagyit, azt a gombócot már senkinek nem fogja tudni eladni. Minden szoftver marha drága(persze a filmek is, a tizedét ha megéri egy mozijegy), és ráadásul a legtöbb szar, játékoknál maradva jó, ha egy végigjátszást megér a dolog, de sokszor már az is szenvedés - egy teszem azt 4 órás játék, amiből jó, ha 1 óra volt tényleg szórakoztató.. na, ezt árulni 10-13k ért, az a lopás.

Btw írom ezt úgy, hogy a játékiparban dolgozom, nem egy csóró tizenéves vagyok, egyszerűen nem rajongok a lehúzásért, ami kb 2006 óta megy.

2015. máj. 13. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem meg az ez előtti, ékszerrablásnál fagyott, le meg random leállt a működése. Azért mivel ez a megjelenés után nem sokkal feltört verzió (kb mind az) és nincsenek benne frissítések. Mikor megjelent PC-re akkor is nagyon jól volt optimalizálva, csak néha kifagyott, ezt utánna javították is. Egyébként 1 forintot nem adtál érte, akkor ne sírj ha baja van.
2016. ápr. 5. 16:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!