Normális, ha most már idegrohamot kapok?
41 hetes múltam, nincs fogadott doki, egyik doki azt mondja másnap befekvés,másnap megyek másik doki hazaküld. ELEGEM VAN. Hazajöttem, idegből elkezdtem mosni(kézzel, mert rossz a mosógép) majd az a szerencsétlen mosógépet megrugdostam.. Aztán négykázláb felsikáltam a konyhapadlót de még mindig rajtam van az ideg.. Mindenki zaklat, hogy mikor jön már az a gyerek, nem is akarom megszülni, azért nem jön!
Másnál is szakadt már el a cérna ilyen miatt és ennyire vagy én reagálom túl?
Valóban ideges vagy, de ne azon agyalj, hogy ez normális vagy sem hanem próbálj ezen túllendülni.
Sétálj, sírj egy nagyot. Utolsó időszakban vagy, minden pillanatos, jogos, hogy feszülté tesz, hogy rángatnak.
Másokkal ne foglalkozz, rugdosni nem kellene.
Fogadd el, hogy még nem jött el az idő. Felesleges idegeskedéssel kimeríteni magad
:-) Ez édes.
Baràtnőm volt ìgy. Hozzà szólni nem lehetett a 41.héttől.
A dokis dolgot nem értem. Én is sztk-ba jàrok,de mindig ugyanahhoz a dokihoz. Max ha bekerültem volna a kórhàzba ott lett volna az ügyeletes aki ellàt,ahogy szülésnél is. No mindegy.
Ne idegeskedj,sìrd ki magad,ennyit tehetsz. Ilyenkor az is rossz,hogy a magnéziumot màr nem szeded ami feszültség oldó. Màr nem sok van,kitartàs.
Köszönöm mindenkinek.. már most lenyugodtam, kihisztiztem magam páromnak is.. >< De tudom, hogy nemsoká megint jön valaki, hogy "te még egybe vagy??" Nem basszus, csak megettem egy görögdinnyét egészbe..
Utolsó: Nst-re járok abba a kórházba ahol szülni fogok, és az Nst után terhesgondozásra kell menni, hogy megnézze az eredményt és ott van mindig más doki.. és ő dönt, hogy na miujság lesz... :/
42. hétre szültem. Anyósom az utolsó 2 hétben napjában 3x közölte velem hisztérikus hangnemben, hogy tutira nem normális, hogy nem jön a gyerek, biztosan baja lesz, és MIT MOND AZ ORVOOOOOOS???
Na, nem sok híja volt, hogy én meg őt rugdossam meg. Akkor már inkább a mosógép... :D
Tök normális, az ember lányának simán a 35. hétre tele a töke a terhességgel és akko rmég szívatja az anyatermészet azza, hogy a 40. héttel sincs vége. Nyugi, megszülsz, elmúlik, minden jót nektek!!! :)
Ja igen, előző vagyok. Nekem se volt fogadott dokim. 41nél megnézett a főorvos, közölte hogy nem szülök, de mostantól ha akarom, csak szóljak, és bármikor beindítják. Na, pont egy hétig bírtam cérnával. :)
Rátekeredett a babára a zsinór, valszeg ezért nem tudott beilleszkedni, és ezért nem is indult be magától.
Halihó! Hát nem is figyeltem, hogy utána írtatok még.. :D Június 9-én megszületett a pici fiacskám, mostmár nevetek ezen a kérdésemen.. :D
Utolsó,ha látod: Mizujs azóta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!