Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak én kapok idegrohamot a...

Csak én kapok idegrohamot a betéttől?

Figyelt kérdés

Vissza kéne váltanom a betétre, mert a suliban elég nehézkes a tamponcsere, és most is összeszedtem egy fertőzést, pedig csak a combom ért hozzá tamponcserénél.

Viszont rosszul vagyok attól, hogy egy olyan műanyag izé hozzám ér, amikor felállok érzem, hogy kibuggyan a vér, undorító.. Ráadásul a szag, hányingerkeltő!! Minden betétet használó nőn érzem, hogy büdös... Undorító...

2013. márc. 8. 14:07
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ráadásul néha túl elől van, néha túl hátul, tökéletes sosem.. :@@
2013. márc. 8. 14:10
 2/14 anonim ***** válasza:
hordj magadnál nedves wc-papírt, és antibakteriális kézmosó zselét.
2013. márc. 8. 14:16
 3/14 A kérdező kommentje:

Hiába, ha egyszer tiszta hugyos a wc. Egy picit hozzáér a combom és másnap már folyásom van.

A fülkék meg olyan kicsik, hogy mindenféleképp hozzáér a combom.

2013. márc. 8. 14:17
 4/14 anonim ***** válasza:
hm.... hát akkor nem tom.. én is rühellem a betétet.
2013. márc. 8. 14:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég idegesítő tud lenni. Az első 1-2 nap pokol vele, főleg ha nincs olyan hely ahol rendszeresen tudod cserélni. A szagra én is érzékeny vagyok, ezért is kell a szokásosnál is sűrűbben cserélni... márha van rá lehetőség ugye.
2013. márc. 8. 14:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
sokszor kell cserélni és minden csere után töröld meg nedves törlőkendővel. a fertőzés milyen? kezeled?
2013. márc. 8. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ne hisztizz már nők ezrei használnak betétet köztük én is és nincs vele bajom! éld már túl ezt a 7 napot ! amúgy ha zavar a vérszag ne szimatold az embereket -.-' komolyan nincs nagyobb problémád?
2013. márc. 8. 15:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

szia, nem tudom miért vagy ennyire felháborodva?

sokan használnak betétet én is! de rajtam tuti nem vennéd észre.. mint ahogy én sem sok lányon.!

2013. márc. 8. 16:05
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Ha már attól elkapsz egy fertőzést, hogy a combod hozzáér a budihoz akkor súlyos gondok vannak az immunrendszereddel. Amúgy nem nagyon értem a logikád. Ha tampont használsz és hozzáért a combod akkor elkapod a betegséget, de ha betétet fogsz cserélni és hozzáért a combod a budihoz akkor semmi bajod nem lesz? :-D

Harmadrészt, ha normális időközönként cserélsz betétet és vmi közepes árkategóriájút veszel amiben van vmi féle szagsemlegesítő technika vagy ilyesmi akkor kizártnak tartom, hogy szaga legyen ennek a természetes folyamatnak.

2013. márc. 8. 18:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Használj olyan tampont, amit nem az ujjaddal kell felhelyezni, az gyorsan meg van. Aztán töröld le a wc ülőkét, tegyél rá sok zsepit és fertőtlenítsd le a kezed. Lehet kicsit macerásabb, de ha ilyen fontos akkor muszáj.
2013. márc. 8. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!