Csak én kapok idegrohamot a betéttől?
Vissza kéne váltanom a betétre, mert a suliban elég nehézkes a tamponcsere, és most is összeszedtem egy fertőzést, pedig csak a combom ért hozzá tamponcserénél.
Viszont rosszul vagyok attól, hogy egy olyan műanyag izé hozzám ér, amikor felállok érzem, hogy kibuggyan a vér, undorító.. Ráadásul a szag, hányingerkeltő!! Minden betétet használó nőn érzem, hogy büdös... Undorító...
Hiába, ha egyszer tiszta hugyos a wc. Egy picit hozzáér a combom és másnap már folyásom van.
A fülkék meg olyan kicsik, hogy mindenféleképp hozzáér a combom.
szia, nem tudom miért vagy ennyire felháborodva?
sokan használnak betétet én is! de rajtam tuti nem vennéd észre.. mint ahogy én sem sok lányon.!
Ha már attól elkapsz egy fertőzést, hogy a combod hozzáér a budihoz akkor súlyos gondok vannak az immunrendszereddel. Amúgy nem nagyon értem a logikád. Ha tampont használsz és hozzáért a combod akkor elkapod a betegséget, de ha betétet fogsz cserélni és hozzáért a combod a budihoz akkor semmi bajod nem lesz? :-D
Harmadrészt, ha normális időközönként cserélsz betétet és vmi közepes árkategóriájút veszel amiben van vmi féle szagsemlegesítő technika vagy ilyesmi akkor kizártnak tartom, hogy szaga legyen ennek a természetes folyamatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!