Csak én kapok idegrohamot a betéttől?
Figyelt kérdés
Vissza kéne váltanom a betétre, mert a suliban elég nehézkes a tamponcsere, és most is összeszedtem egy fertőzést, pedig csak a combom ért hozzá tamponcserénél.
Viszont rosszul vagyok attól, hogy egy olyan műanyag izé hozzám ér, amikor felállok érzem, hogy kibuggyan a vér, undorító.. Ráadásul a szag, hányingerkeltő!! Minden betétet használó nőn érzem, hogy büdös... Undorító...
2013. márc. 8. 14:07
11/14 anonim válasza:
az aztánt nem úgy értettem, hogy a tamponcsere után, hanem hogy még ezek vannak :D
12/14 Kinga1995 válasza:
Ha tamponcserénél hozzá ér a combod az ülőkéhez, akkor betétcserénél nem fog? :-D
Amúgy én is rühelltem a betétet, gusztustalan, továbbá érezni folyton, h van vmi a két lábad között... Ezért is váltottam tamponra. A műanyag borításon könnyebb segíteni, ne always-t használj, a Libresse kényelmesebb, pamutos. De engem az is idegesített.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom mi bajotok van, nyilván ha berakod érezni 2 percig a betétet aztán már nem is érezhető! Plusz még biztonságos érzetet is ad, és szerintem ha nem Always-t használsz még a műanyag izé érzéssel sincs probléma. Büdösnek hát büdös ha sokáig bent van, de nem hiszem hogy te érzed az embereken a vért -.-' soha senkin nem éreztem még, nyilván ha cserélem a betétet érzem de amúgy nem!
14/14 anonim válasza:
Mióta először megjött,betétet használok,és semmi bajom nincs vele.Ha nem gondolok rá,észre sem veszem hogy ott van.Használj olyat,ami nem műanyagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!