Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért probléma az ha szülés...

Miért probléma az ha szülés után nem tudtam pihenni és ki vittettem a babát?

Figyelt kérdés

2. Gyermekemet Németországban szültem. Sajnos a nyelvet nem beszélem de a férjem Igen.

19 45 kor született meg a baba 1 órát volt ott a férjem haza ment pihenni a másnapi munka miatt. Én pedig fel hívtam éjszaka hogy jöjjön be mert fáradt vagyok és nem tudok pihenni.Bejött és elmagyarázta nekik hogy mit kepzelnek. Sokan lenèznek amiért kivittettem a babát és hogy nem érdekel engem hogy mivel etetik míg én pihenek.

2016. jún. 1. 08:37
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
32%
Ha hazamentek, akkor is kiviteted? Kicsit hisztis vagy.
2016. jún. 1. 08:39
 2/53 anonim ***** válasza:
78%

hááát, a szülés után én se voltam a top-on... nálunk szoptatási időben hozták csak a babákat, ha szerettük volna maradhattak volna éjszakára, de egyöntetűen egyikőnk se kérte a szobában :)

senki nem volt ezen kiakadva.

2016. jún. 1. 08:48
 3/53 anonim ***** válasza:
90%
Ahol én szültem, fiókos rendszer volt, a frissen szült anyukákat hagyták pihenni a csecsemősök, második-harmadik napon már általában mindenki maga látta el a kicsit, ha akarta, fürdethette is. Ha úgysem értesz németül, nem mindegy, mit karattyolnak rólad?:-) Épp elég nehéz lesz majd, ha hazamész vele, ellátni, a gyerekorvossal, védőnővel értekezni, az első éjszakán, közvetlenül szülés után tényleg hagyhatnának aludni.
2016. jún. 1. 08:48
 4/53 anonim ***** válasza:
30%
Ha engem hívtàl volna fel ilyennel el is küldelek a francba ott helyben, neked nem pihengetni kell kiràlylàny, nem azzal ért véget a dolgod, hogy kinyomtad magadbòl, azzal kezdôdött!
2016. jún. 1. 08:52
 5/53 anonim ***** válasza:
30%
szegény gyerek
2016. jún. 1. 08:59
 6/53 anonim ***** válasza:
55%
Te fáradt voltál, az fontos, de érdekes, az hogy a férjed fáradt és másnap melóznia kellett, az nem érdekelt...nem azzal van a baj hogy kivitetted, hanem hogy az nem érdekelt hogy a férjed is lehet fáradt, ráadásul neki másnap is helyt kellett állnia. Egyébként meg, ha már németországban szültél, pár dolgot megtanulhattál volna igazán. Vagy azt vártad hogy a férjed rohangáljon be mindig ha te kérdezni akarsz?
2016. jún. 1. 09:01
 7/53 anonim ***** válasza:
66%

Én pont az ellentéted vagyok.

Ha nem lehetett volna ott mellettem a gyerek én tuti kivertem volna a balhét és addig le se nyugszok,amíg nem engednek vagy akkor megyek haza a gyerekkel együtt(létezik ambuláns szülés is a világon).

Nyilván az is más,ha az anyuka olyan egészségügyi állapotban van,hogy nem képes foglalkozni kicsivel,akkor természetes,hogy a nővérek segítenek,hogy minél gyorsabban felépüljön,de ha nem volt probléma a szülés közben,akkor szerintem is az anya mellett van a helye a gyereknek.

Egyébként még anno,amikor én születtem akkor anyukám is kérte,hogy vigyen ki a nővér,hogy tudjon pihenni,jelentem túléltem,de ettől függetlenül én ezt biztos,hogy nem tudnám megcsinálni.

2016. jún. 1. 09:05
 8/53 anonim ***** válasza:
54%
hagyd 6-os, magyarul sem sikerült megtanulnia rendesen, "ki vittettem" "fel hívtam"
2016. jún. 1. 09:07
 9/53 anonim ***** válasza:
52%
Nem lett volna képem ezért felhívni a férjemet...
2016. jún. 1. 09:10
 10/53 anonim ***** válasza:
59%

Szia! Nincs ebben semmi rossz. Ha hazamentek, akkor úgyis éjjel-nappal készenléten lehetsz. Semmi gond nincs azzal, hogy a nővérkékre hagyod a gyereket. Hiszen pont azért vannak ott.

Nem mindenkinek ugyanolyan a szülése, nem várható el mindenkitől, hogy rögtön a toppon legyen.

De látom, már támadnak itt az ősanyák :)

2016. jún. 1. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!