NikiDávid kérdése:
Szülés után hugyuti probléma?
Figyelt kérdés
2 hónapja szültem, de még mindíg éjjel is járok a wcre minden egyes alkalommal akar 3-4 szer is, esetleg vmi vitamint szedett vki, pl tőzegafonya? Tanácsot kérek,köszönöm2016. febr. 27. 02:46
1/3 anonim válasza:
Megnézték már a vizeleted? Csíp is? Nekem a tőzegáfonya nem használt,hónapokig szedtem. Ami jónak mondható volt,az a D-mannóz por,teljesen meg nem szűnt,de legalább nem lobbant be a hólyagom. De ettől függetlenül a tőzegáfonya is megér egy próbát,van akinek beválik,meg esetleg egy vizsgálat az urológián. Jobbulást!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felfazva nem is csip, csak mint regen át aludtam az éjszakát wc,nélkül
2016. febr. 27. 12:20
3/3 anonim válasza:
Első vagyok..hát,akkor a tőzegáfonya szerintem erre nem használ,ártani se árt,de az is a baktériumokra hat.Urológushoz kéne elmenni,én egy ultrahang vizsgálatot kérnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!