Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen fájdalomszintű a...

Milyen fájdalomszintű a szülés a McGill-féle fájdalom index alapján?

Figyelt kérdés
szülés, fájdalom, szülési fájdalom, McGill

2016. máj. 25. 19:35
1 2
 11/11 anonim válasza:
Hat nem tudom, a párom rosszabbul nézett ki amikor a vesegorcsevel a zuhany alatt fetrengett, mint en a szülésemnél, de mondjuk azt tudom hogy máshol van a fájdalom kuszobunk :) a szülés marhára faj, es soha tobbet nem szeretem átélni fájdalom csillapító nélkül, de egy tompa melyről jövő fájdalom, legalábbis nekem az volt, aminek van értelme es természetes, nem hasonlítható szerintem egy fogfajashoz, amitol tényleg a könnyek tudnak potyogni. Nem szabad ellene harcolni és annál elviselhetőbb. Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha választanom kene hogy a kislabujjamat vágjak le vagy szuljek megegyet, en inkabb szülnek.. :)
2016. máj. 27. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!