Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyire zavaró,...

Szülés után mennyire zavaró, hogy a nagyszülők "megrohamozzák" az unokát?

Figyelt kérdés
Most konkrétan az a része érdekel,hogy egészségügyileg ilyenkor mégis milyen lehet ez az anyukának. Gondolom kisebb-nagyobb baja is van,fáradt és nem látogatókra vágyik. Ez az én feltételezésen lehet tévesen.
2016. máj. 6. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azert érdekelne, miert en állok a pontozás alján, talán a nagyszulokkel való jo kapcsolatom lehet zavaró? Mondjuk nem meglepő...

Acelsziv gratulálok! Kisfiú, kislány?

1-es

2016. máj. 6. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Ma,bocs,írtad. 4-esnek is gratula!
2016. máj. 6. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Egy hetet otthon maradt anyosom,h segitsen,holott nem is kertem.Apos eleve otthon dolgozik.Egyutt lakunk,de kulon reszen.Allandoan feljottek es nagyon zavaro volt es nem segitsegnek tartottam,hanem ugy,mint zavaro tenyezot.Mindig akkor jottek fel amikor a gyereket epp letettem vegre(hasfajos kisfiu,mindig uvoltott alig pihentem)es ledoltem melle,ahogy bejottek kezdhettem elorol!Ok meg nagy boldogan csak itt zajongtak.Semmi kedvem nem volt h a csalad osszes tagja premier planba lassa hogy szoptatok,nagyon zavart es megsem erdekelt senkit.Amikor mar majdnem elajultam a non stop nem alvastol(de tenyleg szo szerint) egyszer sem mondtak h kivisszuk setalni(csak babakocsiba aludt) te aludj.Szoval amikor kedvuk volt feljarkaltak,labatlankodtak,de segitseg ebbe nem volt!!!Most egy eves a kisfiam,varom a kovetkezot juliusra.Inkabb atkoltoztunk a kisebb lakasunkba a kertesbol,de megegyszer ezt nem csinalom!!!
2016. máj. 7. 08:07
 14/17 acelsziv ***** válasza:
75%

11: Köszönjük szépen. Kisfiú. Kislány már van 20 hónapos. :)Pont jó lett így.

A válaszokból látom, hogy sok helyen a nagyszülők nem segíteni mennek, csak a problémákat tetézni. Ez tényleg mocskosul zavaró lehet. Nincs más hátra, mint a sarkatokra állni és megmondani, hogy ha segíteni nem képesek akkor a munkát se szaporítsák és jöjjenek ritkábban.

Esetleg előre megbeszélni, hogy mit kértek, mit vártok el. Az csodát tehet, mert a nagyszülő tudja, hogyan viselkedjen. Pl nem állít be randomra, nem hangoskodik stb...

2016. máj. 7. 08:27
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Az én szüleim imádnivalóak, semmi önzőség nincs bennük, segítenek ha kell, de nem lábatlankodnak. A párom szülei viszont nehéz esetek, csak a saját érzéseikkel vannak elfoglalva, elváltak. Az apja elvett egy hárpiát, aki kezdetektől nyílvánosan ellenünk van, állandóan kioktat és rám akarja eröltetni a páromon keresztül a tanácsait és próbál hibát találni a baba gondozásában. Az anyja meghívta hozzánk a pasiját, akiről azt sem tudtuk hogy van, úgy hogy ő se jelentkezett be, majd vérig sértődött, hogy nem engedtük be. Most őszintén kinek hiányzik egy vadidegen egy pár hetes babához, a kupiba? Na de sorolhatnám még.
2016. máj. 7. 18:58
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én csak zöld kezet adok,fogalmam sincs ki jár ide lepontozni és miért.:/

2016. máj. 8. 00:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Első gyerekemnél még aposommal laktunk. Aposomat sajnàltam hogy egyedül van de marhàra zavaro volt hogy àllandoan a nyakunkba varta magàt. Első otthoni fürdésnél is ott làbatlankodott. Most vàrom a màsodikat, màr elköltöztünk...
2016. máj. 9. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!