Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi betétet vittetek a...

Mennyi betétet vittetek a kórházba?

Figyelt kérdés
Bugyipelenkát, nagy méretű Tena Ladyt és éjszakai betétet tervezek vinni a kórházba. Adnátok tanácsot, hogy szerintetek melyikből hány darab vagy csomag szükséges?

2016. máj. 3. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálam oyan 20 db-os volt èpphogy kitartott.4 napra kell számolni ugye bár.Ki mennyire vèrzik.Állandóan zuhizni jártam ha tehettem ilyenkor ugye már új betètet raktam be.

Biztonság kedvèèrt vigyèl többet.Majd esetleg haza küldöd ha majd meglátod mennyi kelleaz

2016. máj. 3. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Bugyipelusból 7-et használtam el, az igazán szuper volt az elején. Tena Extrából a kórházban elment úgy 15 darab. Én is szerettem sűrűn cserélni, sűrűn zuhanyozni. Itthon még Tenát használtam vagy 3 napig, utána már sima betétet.
2016. máj. 3. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Én csak éjszakai sokcseppes Always betétet vittem. Azt hiszem kb 12 db volt egy csomagban.

Az elég is volt a 4 napra, amíg bent voltam.

2016. máj. 3. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudok így darabszámot mondani, csak azt tudom tanácsolni, hogy vigyél bőven. Sokat vittem arra emlékszem, de az utolsó nap hozatnom kellett a férjemmel, mert nem lett volna elég. Én eléggé véreztem, gyakran kellett cserélnem.
2016. máj. 3. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Tena inkontinenciából használtam el 2 csomaggal, utána már elég volt az Always...a kórházba tehát minimum 1 Tena..
2016. máj. 3. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. máj. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!