Kismamik! Akik a Margit kórházba szültetek. Vittetek ruhát a picinek?
Figyelt kérdés
Olvastam pár kérdést,de van aki azt irja,h jó ha viszik.Van aki azt,hogy nem szeretik ha visznek be.Aki vitt mekkorát és mit,mennyit?2014. jan. 20. 07:51
1/4 anonim válasza:
Én vittem neki,senkit nem zavarta,senki nem szólt érte.Úgy láttam a legtöbb kismama vitt ruhát a picijének.Az én babám nyáron született,így rövidujjú bodykat vittem neki,ujjatlan rugival,kiszoknit vittem ,vékony pamutkesztyűt a kezére.Mindenből 4-5 dbot vittem.Ha mostanában szűlsz értelemszerűen te mindenből hosszú ujjút vigyél,vagy rövidujjű bodykat,hosszú ujjú rugikkal.Meg pamut kis sapit.
2/4 anonim válasza:
Én nem vittem, de lehetett volna. Könnyebb volt pelusozni abban a ruciban.
3/4 A kérdező kommentje:
Február végén szülök.Köszî a valaszokat.
2014. jan. 20. 12:23
4/4 anonim válasza:
Én nem vittem, de a szobatársam vitt és ő saját ruciba öltöztette a babáját. Senki nem szólt érte.
Rövidujjú body és hosszúujjú rugi, vagy hosszúujjú body és ujjatlan rugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!