Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mennyi cuccot vittetek a...

Ti mennyi cuccot vittetek a kórházba?

Figyelt kérdés
Én eddig bepakoltam egy közepes méretű sporttáskát a saját cuccaimmal, egy nagyobb női oldal táskát a gyerek cuccaival, emellett lesz egy kisebb zacskóm, amibe víz van és pelenka, és még a férjemnek is kellene váltó ruhát pakolni amiben bejöhet a szülőszobára..nem sok ez egy kicsit? mennyire fognak hülyének nézni? :)
2014. jún. 24. 08:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem sok, én egy nagy utazóba pakoltam mindent, abban vannak az én és a baba cuccai. Nálunk pelenka nem, de ruha kell a babának.
2014. jún. 24. 08:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok, én két hatalmas sporttáskával mentem és csak a legfontosabbak voltak nálam. Nekem volt olyan szobatársam, akinél még szoptatós párna is volt, az már alapból akkora mint egy sporttáska... Inkább több cuccod legyen, mint valami hiányozzon.
2014. jún. 24. 08:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Tegnap véglegesítettem a kórházi pakkomat. Van egy közepes méretű sporttáskám, amiben vannak azok a dolgok, amik a szülőszobán kellenek majd. (Szülésznő tanácsára kettéválasztottam a szülőszobai csomagot és az osztályra való cuccomat, és egyébként tök logikus.)

Az osztályra pedig viszek egy közepes méretű bőröndöt, amiben lényegében minden benne van.

2014. jún. 24. 08:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Ó, dehogy néznek. Csomó cuccom volt, egy a szülőszobára, egy a babának, egy nekem, egy a köldökzsinór vér levételéhez, víz. Mint aki költözött :)
2014. jún. 24. 09:14
 5/10 anonim ***** válasza:
közepes börönd nekem, kis börönd a babának :) nálunk is kellett bevinni pelenkát, meg mindenféle kencét (olajokat a babának)
2014. jún. 24. 09:26
 6/10 anonim ***** válasza:

miért kell váltoruha szülöszobára? és milyen cuccok kellenek a babának a szülöszobára 2 kisruhán és pelenkán kivül?

kiváncsiságbol kérdem csak

2014. jún. 24. 09:28
 7/10 anonim ***** válasza:
re6. Van ahol kell a zöld ruha a szülőszobára, nálunk nem kellett, de vittünk egy pólót, tiszta papucsot a férjemnek. Nekem egy hálóing, köntös, tiszta fehérnemű, hatalmas betétek, szőlőcukor, víz, fényképezőgép, pipere. Egy csomagban csak a Krio-s táska. Szülőszobára babának nem kellett semmi, az előbbiek nekünk.
2014. jún. 24. 09:36
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. nálunk zöld ruha nem kell, de azt kérték, azért ne utcai ruhában menjen be az apa, hanem hozzon váltó ruhát, ha szeretne bemenni a szülőszobára. Ezért pakoltam neki is váltóruhát.

A babának meg fogalmam sincs milyen ruhát pakoljak, ma 18 fok van, tegnap még 30 fok volt...ezért tettem be 3 rövid bodyt, 3 hosszú rugit, plédet neki és zoknikat.

2014. jún. 24. 09:40
 9/10 anonim ***** válasza:
értem. én külföldön szültem és elég furcsa volt, mert az utcai ruhámban, amibe bekerültem a korházba, abban szültem :D pedig 17 orát vajudtam, lett volna idö "átöltözni". igy még a fekete zoknim is rajtam volt :D
2014. jún. 24. 09:46
 10/10 A kérdező kommentje:
igen, a kórházak általában nem csinálnak akkora problémát a sterilizálásból mint otthon a szülők :)
2014. jún. 24. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!