Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány hálóinget vittetek a...

Hány hálóinget vittetek a kórházba a szülésre?

Figyelt kérdés
És a szüléshez adnak kórházit vagy a sajátot kell használni? Bár gondolom ez is változó kórházanként. Engem konkrétan Pécs érdekelne.
2013. jan. 3. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én Pesten szültem, úgyhogy a "szüléshez adnak-e" témához nem szólnék. A kórházba én 3 hálóinget vittem, jól is jött, mert elég sokat izzadtam (pedig nem vagyok különösebben izzadékony alapesetben), jó volt minden zuhanyzás után tisztát felvenni.
2013. jan. 3. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyet, az se kellett, mert adnak korhazit - Kecskemet.
2013. jan. 3. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:

min. hármat, már csak a 'balesetek' miatt is, jó ha van tiszta.

ha megoldható, akkor a koszosat haza tudod küldeni kimosni és helyette hozzanak be tisztát a látogatáskor.

de ha már ezen gondolkozol, akkor biztos nincs messze a nagy nap :) és lassan aktuális a szülőszobalátogatás, ahol a szülésznő úgyis elmondja, hogy sajátot lehet-e?

2013. jan. 3. 19:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Még messze van :), csak már most gondolkodok rajta, mert szeretek mindent apránként megvenni hogy ne legyen egyszerre sok a kiadás.
2013. jan. 3. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
1 szulni, 2 a gyerekagyra. Kellett is mert kicsit osszevereztem az egyiket. Budapest Sote II.
2013. jan. 3. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Szintén Kecskeméten szültem. Szüléshez vittem, de nem kellett, mert adtak. Gyermekágyra meg vittem vagy ötöt, és mindre szükség is volt. Igaz, hogy adtak kórházit, de az olyan vastag volt,hogy majd' megfőttem benne. És azon a nyáron akkor volt a legmelegebb, mikor bent voltam.
2013. jan. 3. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:

2011-ben szültem Pécsett. Nem adnak hálóinget. Én hármat vittem, de nem volt elég, pedig csak 2,5 napig voltam bent. Az utolsó nap már pólóban és rövidnadrágban voltam. Bár az egyik hálóinget nem használtam, mert nem tudtam benne szoptatni, könnyebb volt a pólót felhúzni, mint a hosszú hálóinget.

Szerintem vigyél hármat és még pár hosszú pólót vészhelyzetre. De ha van több hálóinged vigyél többet.

Én hazaküldtem kimosni, de mire behozták, hazamehettem.

2013. jan. 3. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!