22+4-hetes kismami! Ti mennyi, és milyen tipusú hálóinget vittetek, vagy visztek majd be a korházba?
Puha, kényelmes legyen, elől könnyen és mélyen nyitható, jól tisztíthatónak kell lennie. ( Anyatej, vér )
Én 5 hálóinget vittem be. Nekem elég volt.
Szia!
Megmondom oszintén nem tudom...
Arra gondoltam, hogy valami vékonypántos trikót vagy ilyesmit felulre, mert egyszeruen nem tudok elviselni mást magamon, olyan melegem van és úgy érzem megfulladok még akár a pólóban is! Nagyon rossz érzés, mintha nem kapnék levegot.Remélem engedik...
31 hetes
Én 3-at vittem anno, de a párom hozta haza kimosni és másnap vitte vissza nekem a kórházba, hogy legyen mindig elegendő váltás. Most szintén babát várok, és most már 5-öt fogok vinni én is, mint az első hozzászóló.
Anyaga puha pamut. A kórházakban általában meleg van, így a rövidujjú praktikusabb. Ha fázós vagy, akkor persze legyen hosszúujjú hálóinged is ;-). Amire nagyon figyelj, hogy jó mélyen kigombolható legyen, hogy könnyedén tudjál benne majd szoptatni!
Szép napot!
Szerintem számolj úgy, hogy ne kelljen valaki másnak mosogatni rohamban a te tejes-véres hálóinged, inkább eggyel több, mint kevesebb, ha lehet minden napra egy tiszta (persze senki nem tudhatja előre, hogy az élet sima szülést, vagy egy hosszabb kórházi tartózkodást igénylő császárt hoz neki...).
Arra is gondolj, hogy a hormonok miatt sokkal erősebben fogsz esetleg izzadni, ezért is kényelmes minden nap tisztát húzni, és mindenképpen csak tiszta pamutot.
Ja igen és az elől nyíló hálóing... Na az sem mindegy, hogy meddig nyílik! Én nagy naívan olyat vittem, ami elvileg éppen a cicim alattig nyílt, és mégis a végén úgy kellett szoptatnom, hogy a nyakamba kellett felhúznom (nincsen épp az a nagy, lelógó mellem), szóval az az igazi, ami kb. derékig kigombolható, az tuti nem fog zavarni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!