A kórházba hány hálóinget és pizsamát vigyek? Milyeneket?
Szia!
A lényeg, hogy elől jól ki tudd gombolni a szoptatáshoz. A kórházban elég meleg van, szóval praktikus a rövid ujjú változat mellett dönteni (még akkor is, ha a szülés utáni hormonváltozás hőhullámait nem számolja az ember).
Persze vihetsz pizsamát is, de azért érdemes meggondolni, hogy vajon kényelmes lesz-e az alsó rész le-föl huzogatása az első napokban az akkori gyakoriságot figyelembe véve.
Szép szülést kívánok!
Nekem nem is volt hálóingem. 4 db pizsamát vittem magammal és amikor kellett akkor meg hazahozták kimosták és visszahozták. Nekem nem szóltak hogy pizsamába voltam. Ráadásul nem is zavart a szoptatásnál. Vidd azt ami neked a legszimpatikusabb én azt mondom neked.
Volt olyan nap hogy póló és pizsama nadrágba voltam. Mert itthon is így alszok.
Szia!
Én szombathelyen voltam gyakorlaton, és ott az anyukáknak az első 2 napban nem is engedték, hogy a saját hálóruhájukat felvegyék, mindenki kapta naponta a szép kórházi hálóinget. A lényeg, hogy neked kényelmes legyen, bár a hálóing abból praktikusabb, hogy vérezni fogsz elég rendesen a szülés után és nem is nagyon szokták javasolni, hogy az 1. nap bugyit vegél, csak míg kisétálsz a szobából. Persze gondolom ez is kórház függő:)
Hogy őszinte legyek, én sem fogok hálóinget vinni, inkább pólót és rövidnacit:)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!