Ti mennyi hálapénzt adnátok?
max 50e
így is bezsebelt majdnem 100e
(am meg tényleg nem értem h miért KELL külön fizetni a dokiknak ezért - pláne h a császár mindig munkaidőben van amikor amúgy is dolgozna és fizetést is kap)
(két császárom volt mind a kettők a főorvos végezte el, sztk-ra jártam, spec nem kapott egyikért sem semmit - ja de egy nagy mosolyt és egy köszönöm, mégis én voltam az akihez minden nap bejárt h hogyan vagyok nincs e valami esetleg)
Ha kérésre megy a programozott császárt akkor 100 000-et adnék. (Mert ha úgy vesszük egy orvosilag nem indokolt műtétet tesz meg szívességből.)
Ha indokolt egészségügyileg a programozott császár, akkor 80 000-et. Bár gondolom a mióma miatt erről van szó nálad.
Ha csak sima szülés lenne akkor szerintem is elég a max. 50 000. Ha tényleg bejön és foglalkozik az emberrel.
Problémamentes szülésnél viszont nem nagyon van szerepe a dokinak, vajúdáshoz nem kell behívni, a végén beugrik, esetleg varr, de ha nincs semmi, az sem baj, ha be sem hívja az ember. Egy gátsebet összevarrni az ügyeletes doki is tud. Ez esetben nem adnék neki semmit a szülésért. Ilyen esetben a szülésznőre költenék, ő kínlódik ott az emberrel.
Mit mondott az orvos mennyiért vállalja a szülést?
Én 14.000 forintért járok terhesgondozásra, nála 80.000 a szülés. 4 éve még 6.000 ft volt nála a terhesgondozás, akkor úgy mondta, hogy a szülés annak a tízszerese.
Ahogy én olvastam, hallottam általában a gondozási díj tízszeresét szokták elkérni, kivételekről olyan esetekben hallottam, ahol az orvosnak nagyon alacsony vagy nagyon magas a gondozási díja.
szia, én nem lakok megyeszékhelyen, hanem egy kisvárosban ,ahol a magánrendelés 3000 Ft, mert a kismamáknak akciós :) Egyébként 5000 Ft egy alkalom, ha más probléma miatt keresed fel. Mivel Te 10 ezret hagysz nála, én úgy gondolom, hogy a szülésnél 50 vagy 60 ezret adj neki. de úgyis utólag kell fizetned, hazajövetelkor (??) és szeritnem akkor már jobban látod, hogy mennyit volt bent nálad a szülésed (mert a császár is szülés) után. Tehát ha rendben látogat, és foglalkozik veled, a helyedben 60-at fizetnék neki, egyébként meg 50-et.
Én egyébként 30 ezret fogok adni az orvosomnak. :)
Nekem még összeget nem mondott, de elvileg 10x a magánrendelés ára, tehát 140 lesz.
Viszont nézz utána jobban, mert nekem volt már császárom is, mióma eltávolításom is, és nem a császárral csinálték meg, hanem külön műtét volt utána. Azt mondták, hogy nem szabad császárral együtt, mert a terhességben sokkal nagyobb a méh vérellátása, és sokkal nagyobb az esély egy nagy vérzésre, aminek a következménye akár a méh eltávolítása is lehet.
Szintén megyeszékhelyen amúgy nekem is együtt akarták csinálni, de végül én a SOTE-n szültem, és ott is műtöttek utána, és ott már nem engedték együtt megcsinálni, azt mondták, hogy nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!