Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti adnátok így hálapénzt? Ha...

Ti adnátok így hálapénzt? Ha igen, mennyit?

Figyelt kérdés

Sürgősségi császárom volt, nem fogadott dokinál. De minden nap jött megnézni a szokásos viziten kívül, hogy hogy vagyok, plusz ő szedte ki a draint és a varratot is ő fogja.

Leginkább azok véleményére lennék kíváncsi akik alapból nem hálapénz ellenesek.

2016. márc. 3. 22:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%

Nem fogadott orvosnak nem adnek.becsulendo,hogy a szules utan is Rad nez naponta,keves az ilyen.egy jofajta,diszdobozos alkoholt esetleg.de tobb 10 ezret semmikepp.

Nekem fogadott orvosom van,a 3.at szulom nala nemsokara.az elsonel adtunk de azt a torturat mire parom beletuszkolta a zsebebe a boritekot....nem akarta elfogadni pedig volt velem dolga boven.

Igy a masodiknal mar nem adtuk es egyaltalan nem volt utana mas Velem.bejott elkoszonni mikor mar indulasra keszen vartuk a zarot,gratulalt megegyszer,kezet fogott apukaval,hozzam volt par kedves szava,gugyogott kicsit a gyerkocnek,sarkon fordult es mosolyogva kiment a szobabol...

Most sem keszulunk boritekkal.

2016. márc. 3. 23:10
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Én valószínűleg adnék, 30-40 ezer körül.
2016. márc. 3. 23:11
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Adnék. Nála szültél végül és foglalkozik veled. Tavaly nyáron sürgősségi császárral szültem fogadott dokinál, ő 100-at kapott. 2 szobatársam 100, illetve 120 ezret adott.
2016. márc. 3. 23:12
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

szerintem erre van a hálapénz! megkaptad amit kellett, azt normálisan, meg voltál elégedve, ezért meghálálod, hogy mindketten jól vagytok.

annyit, amennyit erre szánsz. 20-80E között szerintem. többet nem, mert nem fogadtad fel.

nekem fogadott orvosom van, én hálapénz ellenes vagyok ebben a formában, de annyira durva, vacak orvosok vannak mifelénk, hogy az a kisebbik rossz :(

a te szitudban szerintem teljesen korrekt így :)

2016. márc. 3. 23:13
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Igen, adnék, hiszen a hálapénz pont ezért van: köszönet azért, hogy adott orvos kötelességén túl is törődött veled. 30 körül adnék
2016. márc. 4. 06:24
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Én ilyen esetben 20-40 között adnék, amennyi nem terheli a tárcát.
2016. márc. 4. 06:31
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Én is olyan 40-50 körül adnék, ha rendes/kedves volt.
2016. márc. 4. 07:36
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
Én nem adnék, már úgyis túl vagy rajta, nem változtatna semmin, ha adnál vagy nem adnál. Max egy üveg bor, whiskey, stb.
2016. márc. 4. 07:54
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

Igen, EZ a hálapénz.

Hogy elégedett vagy vele és megköszönöd, amit tett érted.

Én mondjuk nem adnék, de az én szülésemen (sürgős császár éett a vége) összesen 6 orvos volt jelen ilyen-olyan mértékben. Nem adhattam mindenkinek, így nem adtam senkinek. Az osztály kapott egy köszönő-csomagot (főként, hogy 5 hetet töltöttem bent összesen), amiben volt mindenkinek kedvére való, kávé, tea, csoki, és egy új kávéfőző.

2016. márc. 4. 08:20
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
utolsó, a hálapénz nem azért van, hogy nyalják érte a feneked, hanem hogy megháláld a törődést, ahogy a nevében is benne van.
2016. márc. 4. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!