Mennyi hálapénzt adnátok esetemben?
Elvileg a magánrendelés 10x-esét "illik" adni a szülésre. Szerintem ezt nem befolyásolja az, hogy csak 5 hete fogadtad fel... Persze ezt mindenki maga dönti el, ha a doki nem mond fix árat... (az enyém megmondta, hogy a 10x-esét kéri)
50 ezer körül én biztos adnék ha nem is 80-at...
Hát én a szülésznőnek nem adnék 50.000-et, főleg, hogy a terhesség alatt nincs is nagyon segítségedre..
Mi ugyan előre nem fogadtunk szülésznőt, de mikor felmentünk a szülőszobára, a dokim kért meg egyet, hogy velem legyen, és végig velem is volt. És lejárt volna a munkaideje, így megkértük, hogy maradjon...ez 3-4 órát jelentett neki pluszban, és ezért 25000-et adtunk neki.
A dokin pedig 120.000-be került, a magánrendelés 10x-ese...
1. voltam
Kedves fiatal férfi!
Ilyenkor azt fizeti meg az ember, hogy az általunk kiválasztott doki, akiben teljesen megbízunk, rendelkezésünkre áll szüléskor, ha fél órája ért haza a munkából, akkor is, ha vasárnap a családi ebédet hagyja ki, vagy karácsony délutánján éppen mikor a gyermekei kezdik bontogatni az ajándékokat. Aki az éppen ügyeletes orvosnál szül vélhetőleg ugyanazt az ellátást kapja, de mi nők már csak ilyenek vagyunk, intim dolgokban monogámok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!