Milyen esetekben kizárt az, hogy császár után hüvelyi úton szüljön egy nő? Az én esetemben kizárt?
Elviekben minden lehet.
A császárt mindig az adott terhesség dönti el. Az orvosoddal kellene beszélned erről, hogy mit szeretnél, ő mit javasol. Vannak dokik, akik nem elvakultan akarják a második szülést is császárnak, és vannak, akik inkább biztosra mennek.
Ha, ismétlem, ha minden rendben lesz, megy, 9 hónap alatt sok minden történik, változik, lehet, hogy az elején minden ok, de a végére problémák merülnek fel. A helyedben mind a két mód iránt nyitott lennék, hogy próbáljuk meg a természetes szülést, de ha valami miatt nem megy a dolog, akkor sem kell lelkiismeret furdalást érezni, a fő, hogy egészségesen szülessen a baba.
ha rendesen raktak össze császárt után akkor semmi akadálya a rendes szülésnek figyelni kell a terhesség alatt a heget
és természetesen a szülés alatt is
nekem anno azt mondták h nem lehet epit adni mert érezni kell ha baj van
szerintem a te esetedben nyugodtan nekivághatsz a rendes szülésnek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!