Ti adnátok hálapénzt? És mennyit?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar kiszedték a bölcsességfogamat és kedvesek is voltak. De most nem tudom hogy mi a szokás. kórházba szoktak vagy csak ha fogadott orvod?2013. nov. 19. 09:50
1/6 anonim válasza:
Semmi szín alatt nem adnék egyetlen fillért sem.
Mondjuk én soha nem is veszek igénybe semminemű egészségügyi szolgáltatást és nem is állok szóba orvosokkal, de ha tenném sem adnék egy fillért sem, hiszen húsz éve fizetem a TBt.
2/6 anonim válasza:
erzeknek a tetvers magyar sztkás szemeteknek egy átkozott fillért sem,épp eleget keresztbe tettek már nekem,nem hogy még én fizessek bónuszként...nah abból nem esznek!
3/6 anonim válasza:
Miért, a külföldieknek adnál, második? :)
4/6 anonim válasza:
Kérdező egyébként az én szememben hiteltelen minden olyan gyógyító, aki pénzt kér, vagy fogad el a gyógyításért. Elmondom azt is miért. Ha egy orvosnak pénzt ad valaki, attól a pillanattól kezdve elég nehéz azt elhinni, hogy a gyógyítás érdekében jár el és nem az a célja, hogy a beteg mielőbb visszatérjen. Én a lehető legszigorúbban büntetném az ilyesmit, a sorozatgyilkosságnak megfelelő súllyal, hiszen a hatása is ugyanaz. Az orvos nem csak azt az egy beteget kezeli vissza aki a pénzt adta, hanem rengeteg másikat is, az újabb hálapénz reményében, ezért az ilyesmi társadalmi kára felmérhetetlen. Jelenleg csak Magyarországon évente 8 ezer embert kezelnek el orvosok és évi 4 ezer műhibaper indul.
6/6 anonim válasza:
Inkább más figyelmességgel köszönd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!