Ti mennyi hálapénzt adnátok?
általában elfogadott, hogy a magánrendelés díjának 10xese a (sima) szülés tarifája. nem tudom, a császár mennyi lehet, de én annál többet biztosan nem adnék, hiába lesznek még a műtét közben egyéb extra feladatok is.
de ha ő a fogadott orvosod, akkor egyszerűen kérdezz rá.
mondjuk én nem adnék semennyit...
Ha otthon szultem szultem volna, akkor 50-100ezer kozott. Mondjuk undoritonak tartom ezt a halapenzt dolgot, de amennyire alulfizetik az orvosokat, megertem, h ilyen a rendszer.
En kulfoldon szultem, es itt szerintem meg is sertodtek volna, ha kulon boritekot dugtam volna a doki zsebebe.
Az első válaszoló összegét nagyon soknak tartom. Ennyire azért nem lesz nagy műtét. És ennyire nem is futja... :(
50 és 100 ezer között gondolkozom.
Számold össze, hogy eddig mennyi pénzt adtál neki, és azok csak pár perces vizsgálatok voltak...
Én anno 4.000 Ft/vizsgálat, amit fizettem az orvosomnak, voltam nála biztos vagy 15-ször. A szülésért pedig kapott 20.000 Ft-ot. 8 éve. Alig volt bent nálam.
8-as
Ismerem a császáros heget, igaz nekem anno más műtét miatt vágtak ugyanott. Nem a beteg szempontjából, hanem az orvosi munka szempontjából értettem az általad kiemelt mondatot.
Így is, úgy is vágnak, a "tarifa" érdekelne.
Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!