Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mennyi hálapénzt adnátok?

Ti mennyi hálapénzt adnátok?

Figyelt kérdés
Megyeszékhelyen programozott császár és mióma műtét egyben. A terhesség alatt maszekba jártam hozzá, havonta 10.000,-ért. Légyszi a felháborodott kommenteket ne ide írjátok, miszerint semmit nem adnátok, mert TB-t fizetünk, stb.! Ez most komoly fejtörést okoz nekem. Előre is köszi. :)

2016. ápr. 18. 11:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
11%
150-200 körül.
2016. ápr. 18. 11:04
 2/24 anonim ***** válasza:
54%
50.000 Ft max.
2016. ápr. 18. 11:06
 3/24 anonim ***** válasza:
76%

általában elfogadott, hogy a magánrendelés díjának 10xese a (sima) szülés tarifája. nem tudom, a császár mennyi lehet, de én annál többet biztosan nem adnék, hiába lesznek még a műtét közben egyéb extra feladatok is.

de ha ő a fogadott orvosod, akkor egyszerűen kérdezz rá.

mondjuk én nem adnék semennyit...

2016. ápr. 18. 11:07
 4/24 anonim ***** válasza:
66%

Ha otthon szultem szultem volna, akkor 50-100ezer kozott. Mondjuk undoritonak tartom ezt a halapenzt dolgot, de amennyire alulfizetik az orvosokat, megertem, h ilyen a rendszer.

En kulfoldon szultem, es itt szerintem meg is sertodtek volna, ha kulon boritekot dugtam volna a doki zsebebe.

2016. ápr. 18. 11:09
 5/24 anonim ***** válasza:
Én felfogadtam és a kását se szeretem kerülgetni miután tök tiszta,hogy 2 puszira nem fog a családi vacsiról eljönni ha úgy adódik. A terhesgondozás 8szorosát mondta és azt is kapta. Ha nem fogadom fel akkor nem adok. Ha az átlagot szeretnéd adni akkor a jellemző a terhesgondozás x10.
2016. ápr. 18. 11:12
 6/24 A kérdező kommentje:

Az első válaszoló összegét nagyon soknak tartom. Ennyire azért nem lesz nagy műtét. És ennyire nem is futja... :(

50 és 100 ezer között gondolkozom.

2016. ápr. 18. 11:14
 7/24 anonim ***** válasza:

Számold össze, hogy eddig mennyi pénzt adtál neki, és azok csak pár perces vizsgálatok voltak...

Én anno 4.000 Ft/vizsgálat, amit fizettem az orvosomnak, voltam nála biztos vagy 15-ször. A szülésért pedig kapott 20.000 Ft-ot. 8 éve. Alig volt bent nálam.

2016. ápr. 18. 11:19
 8/24 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem adtam hálapénzt (az orvosom számlát adott mindenről), de azért ezt,a mit írsz "ennyire azért nem lesz nagy műtét." megmondhatnád a császáros hegemnek is, mert már 6 hete, hogy volt ez az iciripiciri kis műtétecském, de még mindig húzódik néha.
2016. ápr. 18. 11:22
 9/24 A kérdező kommentje:

8-as

Ismerem a császáros heget, igaz nekem anno más műtét miatt vágtak ugyanott. Nem a beteg szempontjából, hanem az orvosi munka szempontjából értettem az általad kiemelt mondatot.

Így is, úgy is vágnak, a "tarifa" érdekelne.

Köszi. :)

2016. ápr. 18. 11:30
 10/24 anonim ***** válasza:
Mioma mutetert (ami mellesleg nem sikerult) fizettem 17 eve 10 ezret. Mutet utan adtam neki, bunko doki volt, raadasul nem ert semmit az egesz mutet, tobb kar volt mint haszon. Kulfoldon megmutottek vele meg egyszer, az sikerult s itt nincs halapenz.
2016. ápr. 18. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!