Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik 36-37. hetedik heten...

Akik 36-37. hetedik heten szültek, valaszolnatok?

Figyelt kérdés
Hány napig voltatok kórházban, volt vmi probléma a babával, koraszülöttkent bántak vele? Megkaptatok egyből a babát vagy elvittek ? ( inkubátor stb) tudtátok szoptatni? Mennyivel születtek es mennyi idő volt a szülés ? Köszönöm :)
2016. ápr. 15. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
37.heten programcsaszarom volt. Nem volt vele gond. 3,2 kg volt, a mutetrol mire visszatoltak, mar ott volt a szobankban a ferjemmel. Vegig velunk volt a szobaban. 3.napon hazajohettunk. Nem szoptattam, mert erős gyógyszerem van.
2016. ápr. 15. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
4 óra alatt szültem meg, idő előtti burokrepedéssel. Hajnal 1re lett meg, aznap 8ig tartották inkubátorba. Később kicsit besargult, olyan 10 órát kapott kék fényt. 3 kilóval szuletett, 3 nap múlva itthon voltunk. Nem szoptatok, mert megetteték cumival, mondván esik a cukra és ő koraszülött, fontos, hogy egyen! Az utolsó nap indult be a tej, de már késő volt, otthon nem akart szopni.
2016. ápr. 15. 15:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment s zöld kéz :) #2 hanyadik hétre jött ?
2016. ápr. 15. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:

36+5 hétre szültem a fiam korai magzatvízelfolyás miatt. A vajúdás 18 óra volt, míg a kitolás 1,5 óra. 3280 grammal született. Nem mondanám nehéz vajúdásnak, és végülis kitolásnak sem, bár nagyon fárasztó volt. A fiam miliméterről miliméterre haladt, de így volt jól, mert egy karcolás nélkül megúsztuk.

Összesen 4 napig voltunk kórházban, már harmadik napra el kezdett gyarapodni a szülés utáni fogyás után. Erős volt, jól szopizott. A korai magzatvízelfolyás miatt fertőzésre gyanakodtak és antibiotikumot kaptunk mindketten. Végülis ez nem igazolódott.

Nem kapott megkülönböztetett (koraszülött) ellátást, mert nem volt indokolt. Egyből meg is kaptam, végig velem volt. Igazából jobban bírta a gyűrődést, mint az időre születettek.

2016. ápr. 15. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
36+3-ra született a fiam. Nem volt jele a szülésnek, egyszer csak elfolyt a víz. Kedden született, szombaton jöttünk haza. 3500gramm és 55cm volt. Korababa lett hivatalosan. Első nap és éjjel inkubátorban feküdt. Harmadnap besárgult, azt kezelték. Most már lassan 2.5 éves, 98cm és 15.5 kg.
2016. ápr. 15. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
37 hét +2 napra született a lányom, 2,9kg, 49cm lett. Semmi előjel nem volt, egyszer csak elfolyt a víz. 5 óra alatt megszültem. 3 nap után elengedtek minket. Inkubátorba addig került, míg engem beszakadt lepény miatt operáltak. Besárgult, így kapott kezelést rá. Nehezen indult a szoptatás, még szoptatási tanácsadó is járt nálunk, aztán beindult. 2 éves múlt, de még szopizik.
2016. ápr. 16. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
36 hétre szültem mert elfolyt a víz. 3 napig voltunk korhazban. Nem volt semmi gond vele, nem kezelték koraszülöttként. Első este betették inkuba mert fázott utána végig mellettem volt. Szülès után hasamra tették majd fürdetès után visszahozták. Szoptatás a hazajövetel napján sikerült de a kórházban nem. 1 éves és még szopik. 2970 grammal született és 4.5 óra volt a szülés.
2016. ápr. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!