Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35 hkm vagyok. Válaszolnátok?...

35 hkm vagyok. Válaszolnátok? Többi lent

Figyelt kérdés
2 napja hasmenés. De van olyan hogy alul érzek olyan görcsöt hogy majd be nyomok a gatyába. Azt mondják ez nem számít jóslónak, mégis ugy gondolom lehetséges, mert keményedéssel jár, ezen kívül sokat keményedik fájdalom nélkül a pocakom. De olyan szinten kemény hogy kellemetlen. Közeledhet a szülés? Menszesz szerint 37 hetes vagyok hozzáteszem

#35hkm
2015. ápr. 17. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezek biztosan jóslók. Tehát a szülés lassan, de biztosan közeleg.
2015. ápr. 17. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Sztem ez még semmit sem jelent! Még 2-3 hétig ne is akarj szülni, ne is gondolj rá. Csak akkor muszáj megszülni ilyen hamar ha elfolyik a magzatviz. Más esetben visszatartjak, de utana meg nem akar kibujni csak tulhordassal es inditással. Nyitott méhszájjal is hetekig ki lehet húzni.
2015. ápr. 17. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Vírus is lehet. Viszont a hasmenés alhasi vérbőséget okoz, ez pedig meg tudja indítani a szülést.

A terhességet mindig menstruációtól számoljuk, tehát 37 hetes vagy, nem 35.

2015. ápr. 17. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért mondják hogy nem számít jóslónak ezt nem értem.Szerintem számít.Csak a saját tapasztalatom írom meg:Egész terhesség alatt állandóan kő kemény volt a hasam,fájdalmas hasfeszülésekkel.Plussz a kicsi úgy feszítette ki magát egyfolytában hogy sokszor mozdulni sem tudtam.Senki sem vett komolyan.Azt hitték kényes vagyok.Aztán jött mellé amit írsz,a hasmenés,alul a görcsök,úgy éreztem hogy szétszakad a medencém.Az orvosom azt mondta minden rendben van,ezek normális dolgok,és két nappal később,a 34. héten meglett a baba.Szerintem igen is lehet jósló,de persze azért még nem bitos hogy ezen a héten meg is szülsz,van olyan ismerősöm akinek hetekig voltak jóslói.De úgy tudom egyebként,hogy a hasmenés is lehet előjel.Szerintem próbalj annyit pihenni amennyit csak lehet,és sok sikert,egészséget és könnyű szülést kívánok neked és a babádnak.
2015. ápr. 17. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,még annyit hozzá tennék,hogy állítólag azért van a hasmenés,mert a szervezet már készül a szülésre,tisztul ki a nagy napra.
2015. ápr. 17. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Sőt ha bemész a kórházba ki se engednek ott kell feküdnöd ágynyugalomban, hogy idot nyerjen a baba, mert neki a legjobb a pocakban ilyen idősen
2015. ápr. 17. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hete volt 1 heten keresztul hasmenesem mindennap! Naponta 4-5 szor is! 1 heten keresztul 33 hetesen. Most 36 hetes vagyok es egybe vagyok! Etvagytalan is voltam es mindig faradt, es a vernyomasom is megemelkedett nem kicsit. Az idojaras tette! Neked is attol lehet!
2015. ápr. 17. 20:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.pihenek! Meg maradjon bent !ezert kerdeztem. Es nekem pont jo lenne ha elhuzodna "hetekeig"..3-4hetig ha elhuzodik mar jo :)nem gondoltam h egybol szulok csak erzem a szules keszuleset mivel a derekam napot ota ugy faj hogy betojok. Alul a hajlataim fajnak.. Es erzem hogy nyomodik lefele.. Sokszor ossze szoritott farral kozlekedek mert olyan erzesem van mindjart kiesik a huvelyembol... Koszonom meg egyszer a valaszokat. Ha par nap mulva ez nem valtozik. Be megyek a korhazba.
2015. ápr. 17. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet most illeszkedik be a feje, az tud ám fájni.
2015. ápr. 18. 07:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Lehet butasag de erzem hogy nyomja lefele a fejet. Es ejszaka kb 25-30perces idovel volt 3 alhasi gorcsom..fekudtem vizszintbe nem hiszem hogy mas lett volna mint joslo :)remelem 3-4het es itt lesz az angyalom.. Latom amikor sokan rahuznak meg 1-2hetet.. De kitudja meg hogy mi lesz..
2015. ápr. 18. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!