Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek a férje segitett...

Akinek a férje segitett "rendet rakni" odalent szülés előtt, válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Milyen testhelyzetben és mivel oldottátok meg?

2013. okt. 24. 06:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Mi a kerdes?
2013. okt. 24. 07:00
 2/13 anonim ***** válasza:

A kérdés, hogy kit és hogyan borotvált a férje szülés előtt.

Én magamat borotváltam, ő csak ellenőrzött :) Ágyon fekve, ahol kellett igazított. Meg tudod magadnak is csinálni tükörben, vagy érzésre :)

2013. okt. 24. 07:05
 3/13 anonim ***** válasza:
:D köszi.
2013. okt. 24. 07:06
 4/13 petera6 ***** válasza:
77%

Engem a szülésznő rakott rendbe :) És csak megnyugtatásként mondanám, hogy pont semmi, ha szőrösen mész szülni. A szülésznő baromi ügyesen 1 mp alatt megoldotta a dolgot. Mivel egyből utána beöntést is adott, hát kicsit sem volt kellemetlen, hogy le is borotvált. Pár órával később ugyanez a nő nézegette a méhszájamat, törölgette a különböző testnedveimet...mit nekem egy kis szőrleszedés? :D

Amúgy ha otthon szeretnétek, akkor elé állsz vagy leülsz egy székre széttett lábakkal, ő leguggol, és vagy borotvával vagy nullás géppel neked esik :) Szerintem ez a verzió lehet még kellemetlenebb, mint a szülésznős 1 mp-es :)

2013. okt. 24. 07:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Én hanyatt feküdtem az ágyon és párával a fejem alatt tükör kitámasztva a lábam között.borotvahab,penge és kislavor mellettem az ágyon. :)
2013. okt. 24. 07:21
 6/13 A kérdező kommentje:

Azt hittem érthetően fogalmaztam :)

Igen, a szőrtelenitésről van szó.

Mikor az elsőt szőltem egy régi borotvával kapargattak le szárazon, ezért inkább itthol intézném.

Eddig nagynehezen megoldotta tükörrel, de most már majd szétszakad a csipőm, alig birok lépni, mozdúlni, a férjem pedig felajánlotta, hogy segit :)

2013. okt. 24. 07:26
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
A ferjem csinalta.pajeszvagoval;))olyan mint a nullas gep csak kicsi a feje;) lefekudtem, terpesz..aztan hajra;)
2013. okt. 24. 07:44
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Én a kádban állok, ő előttem guggol, borotva, hab, melegvíz. Egyszer az egyik lábam teszem fel oldalra, utána a másikat :) közben nevetgélünk, beszélgetünk. Ha készen vagyunk, lefekszem az ágyra és megnézi, hogy maradt-e itt-ott vagy jó lesz :) Jó móka :)
2013. okt. 24. 08:36
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

Pont úgy, mint az utolsó válaszolóék. :)

Kádban állva, láb feltéve, a férjem ügyködik, közben jókat röhögcsélünk.

(Az első szülésemnél kis borostám volt, a szüléshez nem kellett borotválás, de a császárhoz már igen, gyorsan lerángatta a szülésznő, szárazon, eldobhatós borotvával. Akkor már inkább én is itthon, magamnak. Hiába volt tündér a szülésznő, azért nem esett jól a kapirgálás a szeméremdombon.)

2013. okt. 24. 09:16
 10/13 A kérdező kommentje:

Erről van szó nálunk is, császárom lesz és múltkor olyan punkosan borotváltak le és szárazon (a szeméremdombom pucér volt, lejjebb pedig otthagyták, mert oda nem kellett nyúlniuk). Akkor valahogy eszembe sem jutott, hogy már itthol kellene. Most hogy tudom mikor lesz, inkább elintézem magam. Kicsit kényelmetlen a férjemmel csináltatni, de ahogy korábban is irtam nem megy egyedűl.

Akkor kipróbáljuk ezt a kádban állós módszert, mert hacsak nem éjjel csináljuk, a nagyobbik gyerek mindig ott van, ahol mi :)

Köszönöm lányok!

2013. okt. 24. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!