Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor indítják korábban meg...

Mikor indítják korábban meg kérésre a szülést?

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérésre? Korábban? - elhivatott orvos ilyet nem tesz, csak túlhordás esetén, vagy ha orvosi oka van. Kifejezett kérésre csak pénzéhes, orvosi etikára fittyet hányó vagy nyaralni siető orvos tesz ilyet, megfelelő ellenbérezésért, természetesen.

Amíg nincs túlhordás vagy életet veszélyeztető állapot (toxémia, stb.), addig a babának az érdeke, hogy fejlődhessen a pocakban a 40. hétig.

2013. okt. 23. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
legkorábban 40.héten.ismerősnek is akkor indította,kérésre
2013. okt. 23. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 40 hetes voltam amikor szeretem volna meginditatni a szülést, a doki azt mondta várjunk még egy hetet és ha nem indul meg magától akkor meginditják. Végül megindult magától pont 41 hetes voltam :). Inkább várnak hogy magától meginduljon még a 41 hetet is megvárják .
2013. okt. 23. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
ucsó voltam ,jah és nincs olyan hogy kérésre mert megvizsgálnak és a méhszájtól függ .
2013. okt. 23. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 39. héten vagyok,már 2ujjnyira nyitva,és nekem a szülésznőm rákérdezett a keddi vizsgálatnál,hogy nincs-e kedvem szülni,mert innen már csak egy ugrás lenne.

Nekem azt mondta,sokan kérik már 39. héten,mert mondjuk nagyon kellemetlen nekik az egész vagy túl akarnak esni rajta...

Persze nekem nem volt kedvem ott és akkor megszülni:)

De egyébként én is csak néztem!

2013. okt. 24. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!